search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:16
MENU CLOSE

Ετοιμάζεται να εκπέμψει το «One» του Μαρινάκη

19.11.2016 08:52
Τραγωδία στην Καρδίτσα: Εντοπίστηκε νεκρός σε αρδευτικό κανάλι - Media

 

Πολύ πριν από τη διεξαγωγή του πρόσφατου διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης είχε καταστήσει σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι, μετά την ενασχόλησή του με τον Ολυμπιακό, είχε διάθεση να δραστηριοποιηθεί (επιχειρηματικά) και στο τηλεοπτικό τοπίο.

Μάλιστα, έδειξε εμπράκτως διάθεση, σε μια δύσκολη συγκυρία για τα media, να επενδύσει προκειμένου να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό κανάλι.

Πριν από την απόφαση του ΣτΕ, που έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο Παππά, ο κ. Μαρινάκης είχε προχωρήσει σε μια σειρά από κινήσεις που θα του επέτρεπαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να έχει έτοιμο το νέο σταθμό.

Το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί από την πρώτη ημέρα υλοποιείται με απόλυτη συνέπεια, γεγονός που -σύμφωνα με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ- καταδεικνύει την απόφαση του επιχειρηματία να συνεχίσει κανονικά το project που είχε ξεκινήσει πριν από το καλοκαίρι.

Μάλιστα, κατά το προσεχές διάστημα θα έχουν ολοκληρωθεί οι εγκαταστάσεις στην Παιανία, οι οποίες θα στεγάσουν το «One».

Παράλληλα, μια συγκροτημένη ομάδα ανθρώπων δουλεύει προς την κατεύθυνση της συγκρότησης ενός προγράμματος που θα έχει όλες τις προϋποθέσεις να σταθεί στον ανταγωνισμό. Στο πλαίσιο αυτό, πέραν των προσώπων που συνεχίζουν να συμπληρώνουν το οργανόγραμμα του νέου καναλιού, γίνονται επαφές για την αγορά τηλεοπτικού προγράμματος.

Με βάση τα παραπάνω, όχι μόνο δεν υπάρχει διάθεση οπισθοχώρησης από την πλευρά του κ. Μαρινάκη, αλλά, απεναντίας, το «σήμα» που έχει δοθεί είναι να επισπευθούν όλες οι διαδικασίες προκειμένου το νέο κανάλι να εκπέμψει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Εκείνο, άλλωστε, που περιμένουν τα στελέχη του «One» είναι ο χρόνος που το νέο ΕΣΡ θα αποφασίσει να δρομολογήσει τις διαδικασίες για την οριστική αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, στην οποία και θα συμμετάσχει κανονικά η εταιρεία Alter Ego, αναφέρουν τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, μεταξύ άλλων.

Πηγή: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:16