search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:20
MENU CLOSE

Τι είπε στις κόρες του ο Ομπάμα μετά τη νίκη Τραμπ

19.11.2016 16:39
Τι είπε στις κόρες του ο Ομπάμα μετά τη νίκη Τραμπ - Media

 

Τα λόγια που είπε στις κόρες του, Σάσα και Μάλια, αμέσως μετά την εκλογική νίκη του Ντόναλντ Τραμπ εξομολογήθηκε ο Μπαράκ Ομπάμα σε συνέντευξη που έδωσε στον βραβευεμένο δημοσιογράφο με Πούλιτζερ του περιοδικού Νew Yorker, Ντέιβιντ Ρέμνικ.

Ο Ρέμνικ συνάντησε πολλές φορές τον Ομπάμα πριν και μετά την εκλογική μάχη και αποκαλύπτει τα λόγια του 44ου Προέδρου των ΗΠΑ στις κόρες του:

 «Οι κοινωνίες και οι πολιτισμοί είναι πραγματικά περίπλοκοι… Δεν είναι απλά μαθηματικά. Είναι περισσότερο βιολογία και χημεία. Είναι ζωντανοί οργανισμοί, και είναι μπερδεμένοι.

Και η δουλειά σας ως πολίτες και ως αξιοπρεπή ανθρώπινα όντα είναι να αγωνίζεστε για τους άλλους με ευγένεια, σεβασμό και κατανόηση.

Και θα πρέπει να αναμένετε ότι σε κάθε δεδομένη στιγμή θα υπάρξουν εξάρσεις μισαλλοδοξίας που μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε, ή μπορεί να βρίσκονται μέσα σας και πρέπει να τις νικήσετε.

Και δεν σταματά ποτέ αυτό… Δεν μένεις απαθής σε αυτό. Δεν αρχίζεις να ανησυχείς για την αποκάλυψη. Λες, Ο.Κ., ποια είναι τα μέρη που πρέπει να πιέσω για να κάνω τα πράγματα να προχωρήσουν προς τα εμπρός».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24