search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:53
MENU CLOSE

Πολάκης κατά ΝΔ: Συρρικνώνεται σε ποσοστά Γκόρτσου και Δώθε Παναγιάς

21.11.2016 15:54
Επίθεση Πολάκη σε Τζήμερο και Πορτοσάλτε: Λυσσάξατε αγράμματα μικρονοικά  φιλελέδια (Video) - Media
 
Επίθεση στη ΝΔ εξαπολύει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με αφορμή ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento», με τίτλο «Βαλίτσες με χρήμα, ρουσφέτια και στο βάθος… κοριοί» που αναφέρεται στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ.
 
Επιπλέον επισημαίνει ότι το υπουργείο δεν υιοθετεί δημοσιεύματα στηριζόμενα σε ανώνυμες καταγγελίες, ωστόσο «η ελληνική Δικαιοσύνη έχει χρέος απέναντι στους πολίτες της χώρας να εξετάσει τη γνησιότητα των στοιχείων».
 
Η ΝΔ, με αφορμή το δημοσίευμα είναι σημειώσει ότι «η εφημερίδα “Documento” φροντίζει από το πρώτο κιόλας φύλλο της, να εμφανίσει υπόγειες διασυνδέσεις και μεθόδους παρακρατικών λογικών. Παρακολουθήσεις, κασέτες, υποκλοπές, ψέματα, διαστρέβλωση της πραγματικότητας, σε μια νέα κυριακάτικη εφημερίδα, που κατάφερε να απαξιωθεί ταυτόχρονα με την κυκλοφορία της. Συγχαρητήρια! Συνεχίστε την επίδειξη κιτρινισμού. Σύντομα, δεν θα υπάρχει κανένας Έλληνας, καμία Ελληνίδα να σας δίνει την παραμικρή σημασία».
 
Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της ΝΔ, ο κ. Πολάκης δήλωσε ότι «το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έντρομο μπροστά στο ενδεχόμενο συρρίκνωσης του ερείσματός του στην κοινωνία, σε ποσοστά Γκόρτσου στη Δώθε Παναγιά, ως συνέπεια ενδεχόμενης επαλήθευσης αυτών και άλλων καταγγελιών, σπεύδει να μιλήσει για υπόγειες διασυνδέσεις και μεθόδους παρακρατικών λογικών, παρακολουθήσεις, κασέτες, υποκλοπές και ψέματα. Δεδομένου ότι οι ηχογραφήσεις των συνομιλιών φέρονται να έγιναν την περίοδο 2013- 2014, εύλογα προκύπτει το ερώτημα αν η Νέα Δημοκρατία παραδέχεται ότι επί των ημερών της λειτουργούσε οργανωμένο παρακράτος».
 
Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας προσέθεσε ότι «η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας σε καμία περίπτωση δεν υιοθετεί δημοσιεύματα στηριζόμενα σε ανώνυμες καταγγελίες και δεν είναι αρμόδια να αξιολογήσει τα παρατιθέμενα στοιχεία. Όμως, σε κάθε περίπτωση, επειδή τα όσα καταγγέλλονται στο δημοσίευμα της ως άνω αναφερόμενης εφημερίδας έχουν σχέση με την καταστρατήγηση του δημοσίου συμφέροντος και συμπίπτουν με πλήθος άλλων καταγγελιών και συμπερασμάτων σε πορίσματα κρατικών ελεγκτικών υπηρεσιών, τα οποία έχουν ήδη διαβιβαστεί στην Εισαγγελία και επειδή βρίσκονται σε εξέλιξη περαιτέρω έλεγχοι, τόσο του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας Πρόνοιας (ΣΕΥΥΠ), όσο και της Εισαγγελίας, η ελληνική Δικαιοσύνη έχει χρέος απέναντι στους πολίτες της χώρας να εξετάσει τη γνησιότητα των στοιχείων, να διερευνήσει σε βάθος την υπόθεση και να απονείμει Δικαιοσύνη».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:53