search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:19
MENU CLOSE

Δείτε πώς αποκάλεσε Δημοκρατική γερουσιαστής τον επόμενο υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ (όχι, δεν ήταν κομπλιμέντο)

30.11.2016 17:53
Δείτε πώς αποκάλεσε Δημοκρατική γερουσιαστής τον επόμενο υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ (όχι, δεν ήταν κομπλιμέντο) - Media

 

Όπως έγινε ήδη γνωστό, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ όρισε για υπουργό Οικονομικών της κυβέρνησής του ένα πρώην στέλεχος της Goldman Sachs, τον Στίβεν Μνούσιν.

Ήδη, ο πρώην υπουργός των ΗΠΑ (και κατά πολλούς ένας από τους υπεύθυνους για την κρίση του 2008) και πρώην προϊστάμενος του Μνούσιν, Χανκ Πόλσον, χαρακτήρισε την επιλογή Μνούσιν ως «έξοχη».

Επίσης, ο πατέρας του νέου -εν αναμονή- υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Μνούσιν δήλωσε ότι αναμένενει ότι ο γιός του «θα κάνει καλή δουλειά» με την οικονομία της χώρας.

Ωστόσο, το πιο ενδιαφέρον σχόλιο προήλθε από τη Δημοκρατική γερουσιαστή και σφοδρή πολέμιο της Wall Street, Ελίζαμπεθ Γουόρεν, η οποία έχει προσπαθήσει πλειστάκις να ελέγξει τον χρηματοπιστωτικό τομέα στις ΗΠΑ.

Η Γουόρεν, λοιπόν, δήλωσε ότι η τοποθέτηση Μνούσιν στο υπουργείο Οικονομικών «θα πρέπει να προκαλέσει ανατριχίλα σε κάθε Αμερικάνο που χτυπήθηκε σκληρά από την χρηματοπιστωτική κρίση».

Χαρακτήρισε, δε, τον Μνούσιν ως τον «Φόρεστ Γκαμπ της χρηματοπιστωτικής κρίσης». Δεν το λες και κομπλιμέντο…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50