search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:20
MENU CLOSE

Εποχή Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό – Τα βρήκε σε όλα με Αλαφούζο

01.12.2016 20:16
Εποχή Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό - Τα βρήκε σε όλα με Αλαφούζο - Media

 

Εποχή Ουζουνίδη ξεκινάει και με τη βούλα στον Παναθηναϊκό.

Όπως αναμενόταν και είχε αποκαλύψει πρώτος ο ΣΠΟΡ FM 94,6 το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Έλληνας τεχνικός θα αποτελέσει τον διάδοχο του Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο των «πράσινων».

Στη συνάντηση που έγινε στα γραφεία του Γιάννη Αλαφούζου, ο Ουζουνίδης τα βρήκε σε όλα με τον πρόεδρο του «τριφυλλιού». Ήταν τέτοια, δε, η επιθυμία αμφότερων να συνεργαστούν που η συμφωνία επήλθε σε διάστημα λιγότερο των δυο ωρών.

Με το μόνο που απομένει λοιπόν να είναι η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ, ο Ουζουνίδης θα πιάσει αμέσως δουλειά και αφού πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα την Παρασκευή, θα κάνει ντεμπούτο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Μαζί με τον Ουζουνίδη έρχεται στον Παναθηναϊκό και το τιμ που είχε μαζί του στον Πανιώνιο, με τον Χριστόφορο Κόλα να αποτελεί τον βοηθό του στον πάγκο της ομάδας.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:14