search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:37
MENU CLOSE

Η οικιακή βοηθός … ήταν ελαφροχέρα

02.12.2016 12:10
Θρίλερ στα Εξάρχεια με νεκρό 92χρονο - Media

 

Η οικιακή βοηθός κρυβόταν πίσω από τη διάρρηξη και τη ληστεία σε πολυτελή κατοικία στη Βούλα στα μέσα του περασμένου Αυγούστου, από οπού οι δράστες είχαν αποχωρήσει με αστρονομική λεία.

Σύμφωνα με την αστυνομία η 33χρονη γυναίκα μαζί με τον 31χρονο σύντροφο της, αλβανικής υπηκοότητας, εισέβαλαν στη βίλα στις 14 Αυγούστου γνωρίζοντας ότι οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν. Μάλιστα χρησιμοποίησαν το αντικλείδι που διέθετε η 33χρονη για να μπαίνει στο σπίτι και να καθαρίζει. Οι δράστες στάθηκαν πολύ τυχεροί καθώς εντόπισαν και αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 600.000 ευρώ, το ποσό των 10.000 ευρώ, όπως επίσης και λίρες Αγγλίας αξίας 3.500. Από την πρώτη στιγμή στο στόχαστρο των αξιωματικών μπήκε η Αλβανή οικιακή βοηθός, η οποία τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση.

Μάλιστα στις 30 Νοεμβρίου έγινε και άρση των επικοινωνιών και έτσι εντοπίστηκαν οι…ύποπτες συζητήσεις της 33χρονης που οδήγησαν στη σύλληψη της ίδιας και του συνεργού της. Οι αστυνομικοί σε έρευνα στο σπίτι τους εντοπίστηκε μέρος των κλοπιμαίων. Οι δύο συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50