search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:56
MENU CLOSE

Άνοιξε το τελωνείο των Ευζώνων – Στις 17 του μήνα θα κριθεί το μέλλον των κινητοποιήσεων

03.12.2016 13:08
Κιλκίς: Χειροπέδες για εισαγωγή λαθραίων τσιγάρων - Media

 

Στις 14.00 αποχώρησαν τελικά από το τελωνείο Ευζώνων, στα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του Δήμου Παιονίας, Νομού Κιλκίς.

Υπογραμμίζεται ότι οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα, έφθασαν στο σημείο λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι και πραγματοποίησαν συμβολικό αποκλεισμό, στέλνοντας μήνυμα στην κυβέρνηση “είμαστε σε εγρήγορση και παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις”, επισήμανε ο πρόεδρος του σωματείου των αγροτών και κτηνοτρόφων Δήμου Παιονίας, Θωμάς Καρυπίδης.

Υπενθύμισε ότι στις 17/12 συνεδρίαζει στη Λάρισα η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων, όπου και θα αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι σε επίπεδο κινητοποιήσεων. “Ότι θα βγούμε στους δρόμους μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι σχεδόν βέβαιο, απλώς μένει να καθορίσουμε τα σημεία όπου θα εγκατασταθούμε”, είπε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50