search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:37
MENU CLOSE

Άγνωστοι βεβήλωσαν εκκλησία στην Κρήτη – Έκαψαν ιερά βιβλία, καταστρέψανε αγιογραφίες και έγραψαν «Ο Αλλαχ είναι μεγάλος»

17.12.2016 17:26
Άγνωστοι βεβήλωσαν εκκλησία στην Κρήτη – Έκαψαν ιερά βιβλία, καταστρέψανε αγιογραφίες και έγραψαν «Ο Αλλαχ είναι μεγάλος»  - Media

 

Λίγο πριν 10:00 το πρωί, στον ναό του Μιχαήλ Αρχάγγελου στο Λαγολιό του Ηρακλείου, έφτασε η Σήμανση, προκειμένου να ψάξει για αποτυπώματα για να εντοπιστούν οι βέβηλοι που προσπάθησαν χθες να κάψουν την Εκκλησία…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του e-mesara.gr πήραν εκκλησιαστικά βιβλία, τα άλειψαν πιθανόν με λάδι και τους έβαλαν φωτιά πίσω από το τέμπλο μέσα το Ιερό του Ναού.

Η φωτιά εξαπλώθηκε αλλά εκείνη τη στιγμή ένας περαστικός, είδε τους καπνούς και την έσβησε.

Η εικόνα του Μιχαήλ Αρχαγγέλου έχει γίνει κάρβουνο στο πίσω μέρος, αλλά μπροστά αν και είναι καλυμμένη με εύφλεκτα βερνίκια έπαθε πολύ μικρή ζημιά όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες.

Οι άγνωστοι έγραψαν με μαύρο σπρέι στα Αραβικά στο δυτικό εσωτερικό τοίχο του ναού «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος»…

Την υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια Ηρακλείου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50