search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:35
MENU CLOSE

Κραγιόν: Τέσσερα tips για να… μένει στη θέση του!

26.12.2016 14:56
Προσοχή: Ο ΕΟΦ αποσύρει από την αγορά κραγιόν και μέικ απ - Media

 

Εορταστική περίοδος, ρεβεγιόν, πάρτι, λαμπερές εμφανίσεις, και… το κραγιόν έφυγε από τη θέση του και χάλασε μια ωραία και προσεγμένη εικόνα.

Κι όμως, υπάρχουν τέσσερις απλές συμβουλές ώστε το κραγιόν να παραμένει στα χείλη και να είναι λαμπερό από την αρχή ως το τέλος της βραδιάς.

Οι συμβουλές προέρχονται από τον διάσημο celebrity makeup artist από τη Νέα Υόρκη, Troy Surratt, και έχουν ως εξής:

Βήμα πρώτο: Το χρώμα δεν παραμένει σταθερό εάν τα χείλη ξεφλουδίζουν. Θα πρέπει πάντα, πριν βάλετε το κραγιόν σας να κάνετε ένα πήλινγκ στην περιοχή. Μια εύκολη λύση είναι ένα σπιτικό scrub με ζάχαρη και νερό ενώ υπάρχουν και σχετικά ειδικά προϊόντα.

Βήμα δεύτερο: δημιουργείτε μια ουδέτερη βάση για την απόχρωση του κραγιόν σας, εφαρμόζοντας ένα λεπτό στρώμα του foundation που προτιμάτε στα χείλη σας, ώστε το χρώμα των χειλιών σας να διαρκέσει.

Βήμα τρίτο: χωρίζετε ένα δίφυλλο χαρτομάντιλο σε δύο κομμάτια. Μετά την εφαρμογή του κραγιόν, ταμπονάρετε  τα χείλη σας με ένα από τα κομμάτια και στη συνέχεια εφαρμόζετε άλλο ένα στρώμα κραγιόν. Πάρτε το δεύτερο φύλλο, καλύψτε τα χείλη και «περάστε» τα με διάφανη πούδρα (πάνω από το χαρτί), χρησιμοποιώντας ένα χνουδωτό πινέλο.  Η πούδρα θα απορροφήσει την υπερβολική υγρασία και το χρώμα θα παραμείνει σταθερό.

Βήμα τέταρτο: εφαρμόζετε κονσίλερ με ένα πινέλο, γύρω από το περίγραμμα των χειλιών σας. Με αυτόν τον τρόπο θα εμποδίζετε το κραγιόν σας από το να βγει… εκτός ορίων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50