search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:26
MENU CLOSE

Άγρια δολοφονία 64χρονου επιχειρηματία στο Βόλο – Συνελήφθη και ομολόγησε ο δράστης

28.12.2016 10:47
«Φρούριο» η Αθήνα ενόψει Μακρόν - Media

 

Συνελήφθη από άνδρες της ΕΛΑΣ ο δράστης, ο οποίος φέρεται να είναι 36χρονος από το Ουζμπεκιστάν. Ο δράστης, ο οποίος χρησιμοποίησε το αυτοκίνητο του θύματος για να διαφύγει, φέρεται να χτύπησε κατά τη διάρκεια τρακαρίσματος. Χτυπημένος σταμάτησε στην Εθνική οδό διερχόμενο οδηγό νταλίκας, από τον οποίο ζήτησε να τον μεταφέρει στο κοντινότερο νοσοκομείο έναντι 300 ευρώ.

Ο οδηγός ειδοποίησε άμεσα την τροχαία καθώς και ένα ασθενοφόρο αλλά ο δράστης εξαφανίστηκε προτού αυτοί καταφθάσουν. Από την έρευνα οι άνδρες της τροχαίας ανακάλυψαν την ταυτότητα του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και, στην προσπάθεια τους να τον εντοπίσουν, τον βρήκαν νεκρό. Στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια της έρευνας τους στην περιοχή πλησίον του τρακαρισμένου αυτοκινήτου εντόπισαν το δράστη, ο οποίος και ομολόγησε.

Ο δράστης φέρεται να είχε προσπαθήσει να βάλει φωτιά στο σπίτι για να κρύψει τα ίχνη του, αφού βρέθηκαν μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων μπουκάλια ουίσκι και εντομοκτόνα.

Το ιστορικό

Άγρια δολοφονημένος μέσα στο διαμέρισμά του βρέθηκε σήμερα το πρωί ένας 64χρονος στο κέντρο του Αλμυρού και ως κίνητρο φαίνεται να είναι η ληστεία, αφού ο άτυχος Αλμυριώτης ήταν επιτυχημένος επιχειρηματίας της περιοχής.

Το θύμα βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος από το γιο του, που ανησύχησε επειδή ο πατέρας του δεν εμφανίσθηκε στο κατάστημα που διατηρεί με αξεσουάρ αυτοκινήτων, και έτσι πήγε στο σπίτι του πατέρα του να δει τι θα μπορούσε να έχει συμβεί.

Λίγο μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος, έγινε γνωστό ότι το αυτοκίνητο του θύματος βρέθηκε κοντά στο Αερινό, τρακαρισμένο και εγκαταλειμμένο στην άκρη του δρόμου –και για το λόγο αυτό εικάζεται ότι διέφυγε με αυτό ο δράστης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 64χρονος μάλλον πυροβολήθηκε αλλά και να χτυπήθηκε από το δράστη ή τους δράστες γιατί οι αστυνομικοί βρήκαν παντού μεγάλες ποσότητες αίματος, ακόμη και μέχρι την είσοδο του διαμερίσματος.

Το θύμα λέγεται ότι είχε οικονομική άνεση και εθεωρείτο ευκατάστατος. Ήταν διαζευγμένος και ζούσε μόνος του στο κέντρο του Αλμυρού.

Σοκαρισμένη η κοινωνία του Αλμυρού παρακολουθεί τα συμβαίνοντα, ενώ επί τόπου βρίσκεται και η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01