search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:10
MENU CLOSE

Πάπας για την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη: Πολεμίστε την μάστιγα της τρομοκρατίας

01.01.2017 12:55
Οκτώ νεκροί από το κύμα ψύχους στην Ιταλία-Έκκληση του πάπα Φραγκίσκου να μείνουν ανοικτοί οι χώροι φιλοξενίας αστέγων - Media

Ο Πάπας Φραγκίσκος στο σημερινό πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του, παρότρυνε τους ηγέτες να συνεργαστούν προκειμένου να καταπολεμήσουν τη “μάστιγα της τρομοκρατίας” τονίζοντας ότι μια κηλίδα αίματος κάλυψε τον κόσμο, με τον ερχομό του 2017.

Μιλώντας μπροστά σε περίπου 50.000 πιστούς στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου στο πλαίσιο της καθιερωμένης ομιλίας του, ο Πάπας Φραγκίσκος άφησε στην άκρη την ομιλία που είχε προετοιμάσει, για να καταδικάσει την επίθεση στο κλαμπ Reina της Κωνσταντινούπολης, που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 39 ανθρώπους.

“Δυστυχώς, η βία χτύπησε και πάλι ακόμη και στη χθεσινή νύχτα των καλών ευχών και της ελπίδας. Με αίσθημα πόνου, στέκομαι δίπλα στον τουρκικό λαό. Προσεύχομαι για τα θύματα και τους τραυματίες, αλλά και για ολόκληρη την Τουρκία που θρηνεί,” τόνισε ο ίδιος στο μήνυμά του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:07