search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:05
MENU CLOSE

Με Μητσοτάκη και Σαμαρά επικοινώνησε ο Τόσκας – Σχέδια Ρούπα για χτυπήματα και σε άλλους πολιτικούς

10.01.2017 13:26
Όπλα, χειροβομβίδες και χρήματα: Η «λεία» της αστυνομίας από το σπίτι της Πόλας Ρούπα (Photos) - Media
 
Τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ενημέρωσε τηλεφωνικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας σχετικά με τα σχέδια που βρέθηκαν στο σπίτι της Πόλας Ρούπα στην Ηλιούπολη και τα οποία τους έφεραν ως στόχους επίθεσης.
 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Τόσκας ενημέρωσε τους κ.κ. Μητσοτάκη και Σαμαρά για τα ευρήματα της Αντιτρομοκρατικής προσθέτοντας ότι συνεχίζεται η παρακολούθηση ατόμων που σχετίζονται με τον περίγυρο της Πόλας Ρούπα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και η ανάλυση των ευρημάτων στο διαμέρισμα.
 
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από τον πρώην και τον νυν πρόεδρο της ΝΔ, ο κ. Τόσκας επικοινώνησε με άλλα πέντε πολιτικά πρόσωπα, τα ονόματα των οποίων βρίσκονται στις σημειώσεις της Πόλας Ρούπα. Σημειώνεται ότι πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνο Τσουβάλα και τον κ. Μητσοτάκη, προκειμένου να ενημερωθεί ο αρχηγός της ΝΔ για τα σχέδια της Πόλας Ρούπα για επίθεση σε βάρος του. 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:03