search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:04
MENU CLOSE

Ο Ολυμπιακός στη ΝΟVA

02.08.2011 13:11
Ο Ολυμπιακός στη ΝΟVA  - Media

 

Γράφει ο Τυπικός

Ο Ολυμπιακός και η Nova έδωσαν τα χέρια βάζοντας τέλος στο τηλεοπτικό αθλητικό σίριαλ του καλοκαιριού καθώς η συνδρομητική τηλεόραση αποκτά το δικαίωμα μετάδοσης των αναμετρήσεων του «Θρύλου».

 

Γράφει ο Τυπικός

Ο Ολυμπιακός και η Nova έδωσαν τα χέρια βάζοντας τέλος στο τηλεοπτικό αθλητικό σίριαλ του καλοκαιριού καθώς η συνδρομητική τηλεόραση αποκτά το δικαίωμα μετάδοσης των αναμετρήσεων του «Θρύλου».

Η συμφωνία, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι για τα επόμενα τρία χρόνια και θα αποφέρει στα ταμεία της πειραϊκής ομάδας 18 εκατ. ευρώ συνολικά, ενώ οι επίσημες ανακοινώσεις, αν δεν αλλάξει κάτι στον σχεδιασμό, θα γίνουν την Παρασκευή στην κλήρωση του Πρωταθλήματος για τη σεζόν 2011-2012.

Με αυτό τον τρόπο, ο Ολυμπιακός μπαίνει στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων με συμβόλαιο – μαμούθ που θα «τονώσει» το ταμείο με το ποσό των 6 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση ενώ η Nova, από την πλευρά της, αποκτά το δικαίωμα να μεταδίδει τους αγώνες του Ολυμπιακού και να προσβλέπει στην αύξηση των συνδρομητών της.

Στην αγκαλιά της συνδρομητικής τηλεόρασης μπορεί και να καταλήξει τελικά και η Ξάνθη, η οποία δεσμεύεται με τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ μέχρι τον Μάιο του 2012 στην περίπτωση που η κρατική τηλεόραση θελήσει να «κόψει» τις ποδοσφαιρικές μεταδόσεις.

Παράλληλα, δείχνει να αλλάζει το σκηνικό στις ποδοσφαιρικές τηλεοπτικές μεταδόσεις της επόμενης χρονιάς, ειδικά αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία που θέλει τον ΑΝΤ1 να ψάχνει τρόπο ώστε να «απαλλαγεί» από τις μεταδόσεις του Europa League. Ο τηλεοπτικός σταθμός φαίνεται να εκτιμά ότι η κάλυψη των ποδοσφαιρικών αγώνων δεν έδωσε όσα διαφημιστικά κέρδη υπολόγιζε και σε συνάρτηση με το κόστος για την απόκτηση των δικαιωμάτων μετάδοσης απλώς δεν βγαίνει η σούμα.

Ο ΑΝΤ1, λοιπόν, ψάχνει τρόπο να απεμπλακεί από το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με την TEAM, για να αφήσει πίσω του τις ποδοσφαιρικές μεταδόσεις του Europa League. Εάν πάντως τα πράγματα εξελιχθούν έτσι, τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων θέλει να τα πάρει το ConnX TV που δείχνει να ενδιαφέρεται να επενδύσει στο αθλητικό περιεχόμενο ώστε να προσελκύσει ακόμη περισσότερους συνδρομητές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:02