search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:59
MENU CLOSE

Απόλυτο μυστήριο με το πτώμα που βρέθηκε στη Δάφνη – Στραγγαλισμένος ο νεκρός, άγνωστη η ταυτότητά του

12.01.2017 13:43
Συναγερμός στο Ηράκλειο - Εξαφανίστηκαν δύο παιδιά - Media

 

Για εγκληματική ενέργεια κάνει λόγο η αστυνομία σχετικά με το πτώμα άνδρα το οποίο βρέθηκε σε κάδο απορριμάτων στη Δάφνη, ωστόσο, η υπόθεση καλύπτεται ακόμα από πυκνό μυστήριο και πολλά ερωτηματικά

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ιατροδικαστική έκθεση, ο άνδρας είχε στραγγαλιστεί και έφερε κακώσεις στο κεφάλι, γεγονός που οδηγεί τις διωκτικές αρχές να εκτιμούν ότι πρόκειται για θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Από την νεκροτομή του πτώματος προέκυψε ότι ο άνδρας έχει αλλοιωμένα χαρακτηριστικά προσώπου και δακτυλικά αποτυπώματα (λόγω σηψης), οπότε η αναγνώρισή του θεωρείται ότι θα είναι δύσκολη

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας θα πρέπει να ήταν νεκρός εδώ και ένα μήνα, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας πρόκειται για Έλληνα, τουλάχιστον περίπου 70 ετών, αδύνατο με γκρίζα μαλλιά.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι υπάρχει μαρτυρία σύμφωνα με την οποία άγνωστος πέταξε το «πακεταρισμένο» πτώμα στον κάδο απορριμάτων το βράδυ της Τετάρτης, γύρω στις 10:30, ενώ τα πράγματα περιπλέκει και ταυτότητα 75χρονου που βρέθηκε σε σακούλα σκουπιδιών, για την οποία η αστυνομία δεν έχει καταλήξει αν ανήκει στον νεκρό ή σε κάποιο άλλο άτομο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:58