search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:08
MENU CLOSE

Γ. Παπανδρέου: Έπρεπε να επιμείνω για το δημοψήφισμα το 2011

16.01.2017 16:27
Γ. Παπανδρέου σε Μητσοτάκη: Λεφτά υπάρχουν - Το πρόβλημα είναι πού τα πάτε; - Media
 
Τη βεβαιότητα ότι αν γινόταν το δημοψήφισμα που ο ίδιος είχε προαναγγείλει το 2011, θα το κέρδιζε, εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ Γ. Παπανδρέου, μιλώντας στον ρ/σ Παραπολιτικά 90,1
 
Στη συνέντευξή του ο κ. Παπανδρέου επανέλαβε ότι η Κεντροαριστερά χρειάζεται έναν νέο μεγάλο φορέα, στον οποίο έχουν χώρο όλα τα κόμματά της.
 
Για το θέμα της ηγεσίας, ο κ. Παπανδρέου άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να χρειαστούν νέες διαδικασίες από τη βάση, σημειώνοντας ότι δεν θέτει θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.
 
«Οι εκλογές δεν είναι λύση, όμως, εάν δεν μπορεί να διαχειριστεί την κρίση ο Αλέξης Τσίπρας τότε θα πρέπει να αλλάξει η κυβέρνηση», δήλωσε και έκανε λόγο και για εθνική συνεννόηση, στο πλαίσιο των πολιτικών λύσεων που πρέπει να αναζητηθούν για τη χώρα.
 
«Έπρεπε να είχα επιμείνει στο δημοψήφισμα του 2011. Σίγουρα θα το κερδίζαμε. Έπρεπε να είχα επιμείνει περισσότερο», δήλωσε για τις δικές του ευθύνες, ενώ επεσήμανε ότι «η κεντροαριστερά πρέπει να έχει ίσες αποστάσεις, τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και από τη ΝΔ».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:08