Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Κολοκύθα, κυδώνια, κουνουπίδι: αφού βγαίνουν την ίδια εποχή θα ταιριάζουν μεταξύ τους. Είπα να κάνω τη δοκιμή και πέτυχε!
Τα κόβω σε μικρά κομμάτια, μαζί με λίγα καρότα, κρεμμύδι, κολοκύθια, πιπεριά φλωρίνης. Τα δύο τελευταία βέβαια δεν είναι χειμερινά, τα έβαλα κυρίως για το χρώμα, μπορώ όμως να τα αντικαταστήσω με μπρόκολο και παντζάρι που είναι της εποχής. Πασπαλίζω με αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, κανέλα, πάπρικα γλυκιά, κουρκουμά. Τα βάζω σε ταψί, προσθέτω λάδι, σόγια σως και λίγο χυμό τομάτας, ψήνω μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν χρώμα.
Συνδυάζω με βιολογικό ρύζι μπασμάτι, βρασμένο με αλατοπίπερο, κουρκουμά και λάδι καρύδας.
Σαλάτα από κόκκινο λάχανο, καρότα, κρεμμυδάκι φρέσκο, λάδι, λεμόνι.
Πηγή:tasty-day.gr
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.