search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:16
MENU CLOSE

Για δύο ακόμα χρόνια στη Ρωσία ο Έντουαρντ Σνόουντεν

18.01.2017 06:06
«Βόμβα» από δικαστήριο των ΗΠΑ: Ο Σνόουντεν είχε δίκιο - Παράνομες οι πρακτικές της NSA - Media

Οι αρμόδιες υπηρεσίες στη Ρωσία, έδωσαν παράταση μιας διετίας στην παραμονή του πρώην στελέχους των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, Έντουαρντ Σνόουντεν, όπως γνωστοποίησε εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου των Εξωτερικών.

Η παραμονή του Σνόουντεν στη Ρωσία παρατάθηκε για μία διετία ανέφερε σε ανάρτησή της, στο Facebook, η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του Σνόουντεν δήλωσε πως πλέον ο πελάτης του έχει κάθε δικαίωμα να κάνει αίτηση να του χορηγηθεί η ρωσική υπηκοότητα, μετέδωσε το RIA Novosti.

Όπως εξήγησαν, ο Σνόουντεν όταν θα περάσει η παράταση των 3 ετών που πήρε σήμερα θα βρίσκεται σε ρωσικό έδαφος για περισσότερα από 5 χρόνια άρα θα έχει έχει κάθε δικαίωμα να καταθέσει αίτηση για να του χορηγηθεί η υπηκοότητα, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο νόμος. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50