search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:08
MENU CLOSE

«Μη με ξυπνάς απ’ τις έξι»: Οι υπναράδες είναι πιο έξυπνοι και πιο ευτυχισμένοι!

24.01.2017 17:07
«Μη με ξυπνάς απ’ τις έξι»: Οι υπναράδες είναι πιο έξυπνοι και πιο ευτυχισμένοι! - Media
 
Δυσκολεύεστε να ξυπνήσετε το πρωί; Μισείτε το ξυπνητήρι; Θεωρείτε ότι η λειτουργία snooze είναι ημίμετρο; Σας αρέσει να χουχουλιάζετε κάτω από το πάπλωμα; Τότε υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να είστε πιο ευφυείς και πιο ευτυχισμένοι από όλους όσοι θεωρούν τεμπέληδες και απείθαρχους όσους προτιμούν να χουζουρεύουν λίγο περισσότερο το πρωί.
 
Νέα μελέτη που διεξήχθη στη Βρετανία και έχει τον εξαιρετικό τίτλο «Τα νυχτοπούλια είναι πιο ευφυή», υποστηρίζει ότι το χουζούρι συνδέεται άμεσα με τη δημιουργικότητα, την ευφυΐα και την ανεξαρτησία, καθώς οι συγγραφείς της, Σατόσι Καναζάβα και Κάχα Περίνα, σημειώνουν ότι η ορθή χρήση της λειτουργίας snooze στο ξυπνητήρι, ακριβώς επειδή είναι σύγχρονη εφεύρεση, δείχνει υψηλή διανοητική ικανότητα.
 
Ταυτόχρονα, υποστηρίζουν ότι όσο καλύτερα «ακούμε» τις ανάγκες του σώματός μας σε σχέση με το ρολόι, τόσο μεγαλύτερη ευκολία έχουμε να επιλύουμε προβλήματα. Παράλληλα, μελέτη του Πανεπιστημίου του Σαουθάμπτον έδειξε ότι τα «νυχτοπούλια» έχουν υψηλότερα εισοδήματα και καλύτερο επίπεδο ζωής.
 
Εν ολίγοις, χουζουρέψτε, δεν κάνει κακό!
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:08