search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:18
MENU CLOSE

Απίστευτος Τραμπ: «Αν δεν σκοπεύεις να πληρώσεις για το τείχος, μην έρθεις επίσκεψη στις ΗΠΑ» λέει στον Μεξικάνο πρόεδρο!

26.01.2017 14:25
Απίστευτος Τραμπ: «Αν δεν σκοπεύεις να πληρώσεις για το τείχος, μην έρθεις επίσκεψη στις ΗΠΑ» λέει στον Μεξικάνο πρόεδρο! - Media
 
Ο Aμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι ο Mεξικανός ομόλογός του Ενρίκε Πένια Νιέτο θα πρέπει να ματαιώσει την επικείμενη επίσκεψή του στην Ουάσινγκτον, αν το Μεξικό αρνείται να πληρώσει για την ανέγερση ενός τείχους κατά μήκος των συνόρων μεταξύ των δύο χωρών.
 
«Οι ΗΠΑ έχουν εμπορικό έλλειμμα 60 δισεκ. δολαρίων με το Μεξικό. Ήταν μια μονόπλευρη συμφωνία από την αρχή της NAFTA με μεγάλους αριθμούς χαμένων θέσεων απασχόλησης και εταιρειών. Αν το Μεξικό είναι απρόθυμο να πληρώσει για το τείχος το οποίο έχουμε μεγάλη ανάγκη, τότε είναι καλύτερα να ματαιωθεί η επικείμενη επίσκεψη», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.
 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:18