search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:01
MENU CLOSE

Ο Αλβάρο προκαλεί: Θα διεκδικήσω ό,τι μου ανήκει – Eύκολο να γίνεις πλούσιος, όχι όμως κι ευτυχισμένος

28.01.2017 10:59
Ο Αλβάρο προκαλεί: Θα διεκδικήσω ό,τι μου ανήκει – Eύκολο να γίνεις πλούσιος, όχι όμως κι ευτυχισμένος - Media

 

Ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, έσπασε πρώτη φορά τη σιωπή του μετά το χωρισμό και μίλησε στο ισπανικό κανάλι Rede Tv για τα χρήματα και την ευτυχία που τελικά δεν βρήκε.

«Πολλοί άνθρωποι έχουν χρήματα, αλλά δεν μπορούν να αγοράσουν τίποτα, αφού δεν είναι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι», δήλωσε  και συμπλήρωσε πως «είναι εύκολο να γίνεις πλούσιος, αλλά να όχι να γίνεις ευτυχισμένος».

Μιλώντας για το διαζύγιό του, ο Αλβάρο απάντησε σε όσους τον κατηγορούν ότι εποφθαλμιά την περιουσία της Αθηνάς Ωνάση.

«Θα διεκδικήσω ό,τι μου ανήκει. Δεν είναι αλήθεια ότι ζητάω τη μισή περιουσία της Αθηνάς». Παράλληλα, σημείωσε ότι, όταν παντρεύτηκαν, ο διαχωρισμός των περιουσιών τους έγινε με δική του επιλογή. «Θέλω μόνο ό,τι μου ανήκει από την κοινή μας δράση και τα άλογα της κόρης μου» είπε ο Αλβάρο. Αντίθετα, μάλιστα, σημείωσε ότι άφησε τα πάντα στην Αθηνά μετά τον χωρισμό τους. «Ακόμα και τα άλογά μου παράτησα. Θέλω να πάρω πίσω ό,τι μου ανήκει μετά από 11 χρόνια γάμου».

Ερωτευμένος

Ο Αλβάρο μίλησε και για τη νέα σελίδα που άνοιξε στη ζωή του με τη νέα αγαπημένη του, τη δημοσιογράφο Ντενίζ Σεβέρο. Ο έρωτάς τους πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί, καθώς και οι δύο δηλώνουν ερωτευμένοι και ανεβάζουν συνεχώς φωτογραφίες τους με τρυφερές στιγμές στα social media.

Ο Αλβάρο στη συνέντευξή του χαρακτήρισε την Ντενίζ «δώρου Θεού»: «Άρχισα να ζω και να αλλάζει η καθημερινότητά μου με την εμφάνιση της Ντενίζ. Πρόκειται για ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου και στη ζωή μου. Ήταν ένα δώρο από τον Θεό να ξέρετε η Ντενίζ».

Πηγή: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:01