search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:41
MENU CLOSE

Τα Τρίκαλα ετοιμάζουν από τώρα εκλογές…

30.01.2017 17:58
Στάη, Χαρδαβέλλας, Γκολεμά στα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ; - Media

 

«Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον εβγάλαμε»… στα Τρίκαλα, όπως λέει και η λαϊκή ρήση, αφού τα επιτελεία των κομμάτων του νομού φαίνεται να ετοιμάζουν από τώρα τα ψηφοδέλτιά τους σε περίπτωση που γίνουν πρόωρα οι εκλογές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr , στο ΣΥΡΙΖΑ η τριάδα Παπαδόπουλου-Δριτσέλη-Σιμορέλη θεωρείται δεδομένη και αναζητούν περαιτέρω «ερείσματα» στο χώρο του «κέντρου». Πιθανότατα θα κατέβει και πάλι στις εκλογές ο Θανάσης Ευαγγελόπουλος, ενώ θέλουν ανθρώπους από το «ιστορικό ΠΑΣΟΚ» που θα μπορούσαν να σηματοδοτήσουν την πραγματική στροφή στο κέντρο. Δεν υπάρχουν και πολλά τέτοια πρόσωπα διαθέσιμα πάντως σήμερα, που το κυβερνών κόμμα δείχνει να φυλλορροεί.

Στη Ν.Δ. παρατηρείται… συνωστισμός υποψηφίων για… υποψήφιοι. Έχουμε Σκρέκα, Βλαχογιάννη, Λιούτα και Ταμήλο και από εκεί και πέρα σειρά νέων στελεχών τα οποία ήδη έχουν εκδηλώσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ενδιαφέρον.

Ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Αναγνωστόπουλος, ο Νίκος Σακκάς, ο Γιώργος Βράντζας, ο Χρήστος Κρητικός, ο Χρίστος Λιάπης, η Κορίνα Λιούτα (θεωρείται δεδομένη για τη μια θέση της «γυναίκας» στο ψηφοδέλτιο) και άλλοι… ων ουκ έστιν αριθμός!… Ο Μικέλης Χατζηγάκης αν γίνουν εντός του 2017 εκλογές πιθανότατα δεν θα συμμετάσχει καθώς βρίσκεται για τις μεταπτυχιακές του σπουδές στις Η.Π.Α..

Στο «νέο ΠΑΣΟΚ» (… το «Ορθόδοξο») αναμένονται σημαντικές ανακατατάξεις στο ψηφοδέλτιο των Τρικάλων, μετά και την επιστροφή του ΓΑΠ.

Πρώτος σε ψήφους στις τελευταίες εκλογές ήταν ο Κώστας Φαμίσης, ο οποίος συνέβαλε πολύ και στην οικονομική στήριξη του κόμματος στα Τρίκαλα. Είναι ερωτηματικό ποιοι εκ των νεολαίων θα συμμετάσχουν εκ νέου, με δεδομένο ότι είναι πολλοί και καλοί από το «ΠΑΣΟΚ». Ο δικηγόρος Άρης Μερεντίτης; Ο Τάσος Κατσιάνης (είναι και μέλος της Κ.Ε.)…; Ο Γιώργος Ηλιάδης (προνομιακός συνομιλητής της Φώφης)…; Με δεδομένο ότι έρχονται και πρέπει να «χωρέσουν» στο ψηφοδέλτιο στελέχη από το ΚΙΔΗΣΟ όπως η Χρύσα Ντιντή, ο Σωτήρης Παπαχρήστος, ο Πάνος Τσιάρας, ο Γιώργος Σπαθής, αλλά και ένα στέλεχος της ΔΗΜ.ΑΡ. (η Φωτεινή Αναστασίου πιθανότατα). Γρίφος…

Στους ΑΝ.ΕΛ…. δεν υπάρχει φως καθώς και ο Πατέρας που κατέβηκε στις τελευταίες εκλογές αποχώρησε, το «Ποτάμι» κρατάει σταθερά με Ζαχαρούλα Γιαβρούτα-Λούδα, Βασίλη Παπακώστα, Παναγιώτη Πιλάτο κ.α., ενώ στο ΚΚΕ θεωρείται δεδομένο πως θα στηριχθεί (με ελπίδες εκλογής) ο Αχιλλέας Κανταρτζής. 

Στην Ένωση Κεντρώων αποχώρησαν σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι, ενώ η Χρυσή Αυγή διατηρεί τον «πυρήνα» της στα Τρίκαλα, όπως και η ΛΑΕ που ελπίζει σε κάτι καλύτερο από τις εκλογές του Σεπτέμβρη του ’15.

 

Πηγή: trikalavoice.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:40