search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:29
MENU CLOSE

Το συγκινητικό «αντίο» του Γιώργου Παπαδάκη στον Λουκιακό Κηλαηδόνη (Video)

08.02.2017 15:54
Γιώργος Παπαδάκης: «Θα είμαι από τους πρώτους που θα κάνουν το εμβόλιο» (Video) - Media
 
Έντονα συγκινημένος από το θάνατο του Λουκιανού Κηλαηδόνη εμφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος «άνοιξε» την εκπομπή του με βίντεο με εικόνες της ζωής του Λουκιανού Κηλαηδόνη και τα «Θερινά Σινεμά».
 
Συγκινησιακά φορτισμένος ο γνωστός δημοσιογράφος είπε: 
 
«Αντίο φίλε…  Λουκιανός Κηλαηδόνης, που συνοδεύει διαφορετικές γενιές και διαφορετικές ηλικίες, ας μου επιτραπεί να πω τα χρόνια της εφηβείας μου, το πάρτι στη Βουλιαγμένη που χάλασε το σολεξακι όταν γύριζα και το παράτησα και γύρισα με τα πόδια και μετά έκανα 10 μέρες για να το βρω. Εκείνο το πάρτι της αθωότητας μας τον Ιούλιο του 1983. Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης με ένα πιάνο, με μια γλυκύτητα, με μια αγνότητα που μέσα από έναν απλό καθημερινό στίχο μας έδινε τη γλυκύτητα της εποχής και με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο και ιδιαίτερα γλυκό τρόπο. Αφήνει ένα κενό ο Λουκιανός των εφηβικών μας χρόνων, ο Λουκιανός των υπέροχων στιγμών που μας έχει προσφέρει. Να συλλυπηθούμε την Άννα Βαγενά, τη γυναίκα του. Έτσι είναι η ζωή. Ο καλύτερος τρόπος για να θυμάσαι τους ανθρώπους που φεύγουν είναι να ελπίζεις και να έχεις χαμόγελο».
 
Το «ύστατο χαίρε» στον Λουκιανό Κηλαηδόνη το είπε ο Γιώργος Παπαδάκης μαζί με τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό, καθώς οι δυο τους σιγοτραγούδησαν το αριστουργηματικό «Μη χτυπάς» σε στίχους Μάνου Ελευθερίου.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50