search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:03
MENU CLOSE

Η δίμετρη Ολίβια που έκλεψε την παράσταση από τη Μέρκελ (Photos-Video)

12.02.2017 15:46
Η δίμετρη Ολίβια που έκλεψε την παράσταση από τη Μέρκελ (Photos-Video) - Media

 

H Ολίβια Τζόουνς δεν βρέθηκε τυχαία σήμερα στο γερμανικό κοινοβούλιο. Ήταν μία από τους 1.260 εκπροσώπους της Εθνικής Συνέλευσης της Γερμανίας που ψήφιζαν για να εκλέξουν το νέο Προέδρο της χώρας.

Και μπορεί ο Στάινμαγιερ να εκλέχθηκε νέος Πρόεδρος, όμως τα φλας έλαμψαν ίσως περισσότερο για την Ολίβια. Η εκκεντρική drag queen έγινε το επίκεντρο της προσοχής, ακόμα και της Καγκελάριου Μέρκελ.

Παρόλο που συνήθως οι εκπρόσωποι των κρατιδίων είναι πολιτικοί από τις κυβερνώσες παρατάξεις, συμβαίνει ενίοτε να στέλνουν τα γερμανικά κρατίδια διάφορα άλλα πρόσωπο, είτε από τον καλλιτεχνικό είτε από τον δημοσιογραφικό κόσμο.

Η Ολίβια Τζόουνς εκπροσωπούσε το κόμμα των Πράσινων από το κρατίδιο της Κάτω Σαξονίας.

Άλλωστε ανάμεσα στους εκπροσώπους των κομμάτων ήταν και ο προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Γερμανίας, Γιοακίμ Λεβ.

Η καγκελάριος Μέρκελ ήταν εξαιρετικά φιλική με τη δίμετρη Ολίβια και μάλιστα σε κάποια στιγμή φαίνεται να τη ρωτάει κάτι για τα εντυπωσιακά φτερά στα ρούχα της, ενώ δεν την αρνήθηκε να βγουν και φωτογραφίες.

Δείτε το βίντεο:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50