search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:59
MENU CLOSE

Απίστευτο: Πορνογραφικό site παρέχει μαθήματα σεξουαλικής αγωγής!

13.02.2017 16:14
Απίστευτο: Πορνογραφικό site παρέχει μαθήματα σεξουαλικής αγωγής! - Media
 
Τη δυνατότητα στους χρήστες του να λάβουν διαδικτυακά μαθήματα σεξουαλικής αγωγής παρέχει πλέον γνωστός πορνογραφικός ιστοχώρος, υποκαθιστώντας την πολιτεία η οποία αρνείται να εγκρίνει τη σχετική διδασκαλία στα σχολεία!
 
Συγκεκριμένα, όλα άρχισαν όταν η Βουλή της Γιούτα απέρριψε νομοσχέδιο το οποίο προωθούσε το μάθημα της σεξουαλικής αγωγής στα σχολεία της Πολιτείας, εμμένοντας στη θεωρία της αποχής και την άρνηση οιασδήποτε αναφοράς στην ομοφυλοφιλία, τις προγαμιαίες σεξουαλικές επαφές και την αντισύλληψη.
 
Αντιδρώντας στην απόφαση αυτή, ο πορνογραφικός ιστοχώρος xHamster δημιούργησε ένα ειδικό site στο οποίο περιλαμβάνονται μαθήματα σεξουαλικής αγωγής για έφηβους και ενήλικες. Μάλιστα, προκειμένου να τον προωθήσει, με το που κάποιος τον επισκέπτεται, βρίσκεται μπροστά στο εξής pop-up μήνυμα:
 
«Οι κάτοικοι της Γιούτα καταναλώνουν το μεγαλύτερο κατά κεφαλήν πορνογραφικό υλικό από οιαδήποτε άλλη Πολιτεία, ωστόσο έχουν από τα χαμηλότερα επίπεδα σεξουαλικής αγωγής. Είμαστε εδώ για να το αλλάξουμε».
Στο παράθυρο υπάρχει link που οδηγεί στο site The Box, όπου υπάρχουν αναλυτικά βίντεο σχετικά με τη σεξουαλική εκπαίδευση και διαπαιδαγώγηση.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50