16/07/2019 22:42:31

Τα «γαλλικά» και τα κλάματα της Αντέλ στα Grammy: Έβρισε στο αφιέρωμα για τον Τζορτζ Μάικλ (Video)

Τα «γαλλικά» και τα κλάματα της Αντέλ στα Grammy: Έβρισε στο αφιέρωμα για τον Τζορτζ Μάικλ (Video) - Media

 

Μπορεί να σάρωσε στα βραβεία Grammy, αλλά δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον θυμό και τα δάκρυά της.

Κατά τη διάρκεια του αφιερώματος στον Τζορτζ Μάικλ, παρουσιάστηκαν τεχνικά προβλήματα με τη διάσημη τραγουδίστρια να διακόπτει την ερμηνεία της και να αρχίζει να βρίζει προς τους παραγωγούς.

Οι τεχνικοί έκοψαν τον ήχο για να γλιτώσουν τα χειρότερα και όταν τον επανέφεραν, η τραγουδίστρια είπε στο μικρόφωνο: «Το ξέρω ότι είμαστε σε ζωντανή μετάδοση. Ζητώ συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να περάσω πάλι τα περσινά (και στην τελετή του 2016 είχε αντιμετωπίσει προβλήματα με τον ήχο). Ζητώ συγγνώμη που έβρισα. Μπορούμε να ξεκινήσουμε ξανά;».

Μετά από ένα λεπτό, η Αντέλ ξεκίνησε από την αρχή το αφιέρωμα. Στο τέλος του αφιερώματος, η Αντέλ έβαλε τα κλάματα και το κοινό την αποθέωσε.

Μια ώρα μετά από το συμβάν, κι ενώ παραλάμβανε το βραβείο για το καλύτερο τραγούδι της χρονιά, η Αντέλ εξήγησε τη συμπεριφορά της:

«Πρώτα απ' όλα ζητώ ξανά συγγνώμη για τις βρισιές. Αγαπώ τον Τζορτζ Μάικλ. Σήμαινε πολλά για μένα οπότε ζητώ συγγνώμη αν κάποιος ένιωσε προσβεβλημένος».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.