search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:54
MENU CLOSE

Αυτό είναι το κορίτσι που έδωσε φτερά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο (Photos)

19.02.2017 15:07
Στην Ελλάδα από σήμερα η προεδρία του Συμβουλίου της Ευρώπης - Media

 

Με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του, ο άσος των Μπακς έχει… κλέψει τις καρδιές των φιλάθλων στο ΝΒΑ, ωστόσο η δική του ανήκει στη βολεϊμπολίστρια Μαράια-Δανάη Ριντλσπρίγκερ. Το «mwro tou», όπως την αποκαλεί στα social media, δεν κρύβει τον έρωτά της, ενώ δεν χάνει ευκαιρία να τον αποθεώνει για τα κατορθώματά του στο παρκέ.

Για να φτάσεις στην κορυφή, όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χρειάζεται σκληρή δουλειά και ταλέντο, πολλώ δε μάλλον όταν μιλάμε για το NBA. Για να παραμείνεις εκεί, όμως, θέλεις, εκτός όλων των άλλων, στήριξη και ανθρώπους να αγαπάς και να σε αγαπάνε.

Αυτό ακριβώς έχει βρει ο Ελληνας σούπερ σταρ του NBA στην αγκαλιά της αγαπημένης του Μαράια-Δανάης Ριντλσπρίγκερ.

Οπως μάλιστα φαίνεται από τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Air-Γιάννης είναι τόσο ερωτευμένος με τη Μαράια που, παρά την πολύωρη και επίπονη προετοιμασία για το αποψινό All Star Game, ξεκλέβει συχνά χρόνο να της αφιερώσει.

Αν και παραμένει άγνωστο το πώς ακριβώς οι δυο τους γνωρίστηκαν, ο Γιάννης και η Μαράια είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι που δεν το κρύβει.

Εκτός της ανάρτησης μιας φωτογραφίας τους στο Facebook με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, με την οποία ο Γιάννης ευχήθηκε χρόνια πολλά σε… άπταιστα greeklish στο «mwro tou» και η οποία προκάλεσε αίσθηση, οι δυο τους ανεβάζουν συχνά φωτογραφίες από εξόδους, ταξίδια στην Ελλάδα και στιγμές με φίλους και συγγενείς, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών με τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Σε παλιότερες φωτογραφίες τους ο Γιάννης έχει εκφράσει επίσης ανοιχτά τον ενθουσιασμό του με τη Μαράια, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων «συνάδελφοι στο έγκλημα, σύντροφοι στην ζωή», ενώ σε όλες τις φωτογραφίες τους ποζάρει με… πλατυ χαμόγελο. Από την πλευρά της στο Twitter η Μαράια αναρτά συχνά-πυκνά υλικό από τα κατορθώματα του Γιάννη με τους Μιλγουόκι Μπακς σχολιάζοντας με περηφάνια τις καλύτερες στιγμές του και αποθεώνοντας τις επιτυχίες του.

Το σχόλιό της σε μια φωτογραφία με την Ακρόπολη στο φόντο πως «για μένα είσαι κάτι περισσότερο από ένα Greek Freak, είσαι ο καλύτερός μου φίλος και ο καλύτερος άνθρωπος που γνωρίζω» είναι ενδεικτικό του πόσο τον εκτιμά.

Το ζευγάρι δεν έχει δεθεί τυχαία, καθώς έχουν πολλά κοινά. Οπως και ο Γιάννης, έτσι και η Μαράια προέρχονται από πολυμελείς οικογένειες, ενώ σίγουρα κάποιον ρόλο στη σχέση τους έχει παίξει ότι το κορίτσι του Γιάννη είναι βολεϊμπολίστρια και μάλιστα είχε λάβει και διακρίσεις με την ομάδα του Πανεπιστημίου Rice στο Χιούστον του Τέξας. Η μόνη τους ίσως διαφορά είναι ότι η Μαράια στη φανέλα της προτιμούσε τον αριθμό 15 ενώ ο Γιάννης φοράει τη φανέλα με το νούμερο 34.

Η οικογένεια

Η Μαράια γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Φρέσνο και είναι η μεγαλύτερη από τις τρεις κόρες του Πατ και της Κάθι Ριντλσπρίγκερ. Ο πατέρας της είναι δάσκαλος σε σχολείο της πόλης (και από κάποιες αναφορές είναι μάλλον και προπονητής της ομάδας του σχολείου) και η μητέρα της διαφημίστρια, ενώ οι μικρότερες αδελφές της Μακάιλα και Μάγια μένουν ακόμη στο Φρέσνο. Από τη διαδικτυακή παρουσία της Μαράια, γίνεται ξεκάθαρο ότι η οικογένειά της είναι, όπως ακριβώς και του Γιάννη, εξαιρετικά δεμένη μεταξύ της. Η σχέση της με τον Γιάννη έχει γίνει δεκτή με ενθουσιασμό και από τους δικούς της ανθρώπους, όπως καταδεικνύεται από το γεγονός ότι μέχρι και η μητέρα της ψήφισε το Greek Freak για να συμμετέχει στο All Star Game γράφοντας πλέον το γνωστό # NBAVote.

Tις καλές σχέσεις που έχουν με τον Ελληνα σούπερ σταρ, αλλά και με το δικό του οικογενειακό περιβάλλον, καταμαρτυρούν επίσης οι φωτογραφίες που βγάζουν μαζί σε καθημερινές στιγμές, αλλά και σε επίσημες περιστάσεις.

Ολα αυτά επιβεβαιώνουν αυτό που όλοι γνωρίζαμε, ότι παρότι το αστέρι του Γιάννη λάμπει πιο έντονα από ποτέ, ο ίδιος, αλλά και οι άνθρωποι που έχει επιλέξει να τον πλαισιώνουν παραμένουν προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, χωρίς να παρασύρονται από την επιτυχία του και την αίγλη που του δίνει.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01