search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:48
MENU CLOSE

Αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν τον/την σύντροφό σας «επίφοβο» για απιστία

21.02.2017 19:41
Αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν τον/την σύντροφό σας «επίφοβο» για απιστία - Media
 
Η απιστία σε μια σχέση είναι… πολυπαραγοντική: από μια στιγμή χαλάρωσης, μέχρι μια κρίση αυτοπεποίθησης, ο/η σύντροφός μας μπορεί να μας απατήσει.
 
Ωστόσο, σύμφωνα με συμβούλους σχέσεων που μίλησαν στον Independent, υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που ο/η σύντροφός μας μπορεί να έχει τα οποία τον/την κάνουν πιο… επιρρεπή στον πειρασμό.
 
Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι:
 
1. Φλερτ: το φλερτ δεν είναι απαραίτητα κακό, αν παραμένει μόνο φλερτ. Αν, ωστόσο, γίνεται… κατά ριπάς, τότε καλό είναι να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά.
 
2. Βουλιμία: «το χόρτο είναι πάντα πιο πράσινο στην άλλη μεριά του φράχτη». Αν ο/η σύντροφός σας ζει με αυτό το μόττο, τότε η απιστία είναι αναπόφευκτη.
 
3. Ναρκισσισμός: αν ο/η σύντροφός μας ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τον εαυτό του, τότε δύσκολα θα έχει δισταγμούς να μας απατήσει, ιδίως αν απολαύσει κολακεία.
 
4. Εξαπάτηση: διαπιστώνετε ότι ο/η σύντροφός σας συλλαμβάνεται ψευδόμενος ακόμα και για μικρά πράγματα; Αναμείνατε ψεύδη και για τα «μεγάλα».
 
5. Προβολή: αν ο/η σύντροφός σας αντιδρά υπερβολικά αν του/της πείτε ότι απλώς σας αρέσει κάποιο άλλο άτομο, τότε καλό είναι να ανησυχήσετε, καθώς φαίνεται ότι προβάλλει τον εαυτό του -και την απιστία του- επάνω σας.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01