search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:47
MENU CLOSE

Ο Τσίπρας στη Βουλή για την απόφαση του Eurogroup

22.02.2017 19:38
Τσίπρας: Εξεταστική για τα σκάνδαλα στην Υγεία - Κατηγορίες για «πάρτυ» στο φάρμακο και τις προμήθειες από τους προηγούμενους - Media
 
Για τρίτη συνεχόμενη φορά στην κοινοβουλευτική ατζέντα μπαίνει η «Ώρα του πρωθυπουργού».
 
Σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να βρεθεί το πρωί της Παρασκευής στην Ολομέλεια της Βουλής προκειμένου να απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση που του έχει καταθέσει ο Βασίλης Λεβέντης σχετικά με τα αποτελέσματα του Eurogroup της Δευτέρας. 
 
«Πως αποτολμάτε άλλη μια φορά να βάλετε σε δοκιμασία τα ελληνικά νοικοκυριά και πως μπορείτε με τη σημερινή δημοσκοπική σας πτώση να σηκώσετε τέτοιο βάρος;» σημειώνει χαρακτηριστικά στην ερώτηση του προς τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, τονίζοντας, παράλληλα, πως «μέχρι τώρα κύριε πρωθυπουργέ είχατε την άποψη, ότι είναι παράνομο και αντισυνταγματικό να λαμβάνονται προληπτικά μέτρα λιτότητας και να δεσμεύεται η οικονομία της χώρας».
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για δύο συνεχόμενες Παρασκευές απαντά σε επίκαιρες ερωτήσεις που του έχουν κατατεθεί. Την περασμένη Παρασκευή «μπήκε» στην ημερήσια διάταξη της Ολομέλειας η «μονομαχία» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα φαινόμενα βίας ενώ την προπερασμένη Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας είχε απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη για την διαφθορά.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50