search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:28
MENU CLOSE

Γαλλία: Εστιατόριο βραβεύθηκε με αστέρι Μισελέν… κατά λάθος

24.02.2017 07:27
Γαλλία: Εστιατόριο βραβεύθηκε με αστέρι Μισελέν… κατά λάθος - Media

 

Συνέβη και αυτό. Εστιατόριο στη Γαλλία βραβεύθηκε με αστέρι Μισελέν κατά λάθος. Ο λόγος για το μικρό και ταπεινό εστιατόριο «Bouche à Oreille» στην Μπούρζ, το οποίο διαθέτει απλή και οικονομική κουζίνα με το menu του να φτάνει τα 12.50 ευρώ.

Όπως εξήγησαν οι υπεύθυνοι το «Bouche à Oreille» στο οποίο ήθελαν να απονείμουν το αστέρι ήταν άλλο, 200 χιλιόμετρα μακριά από το εστιατόριο στην Μπρούρζ το φαγητό του οποίου καμία σχέση δεν έχει με τα όσα σερβίρει το πρώτο «Bouche à Oreille».

Ευτυχώς το λάθος έγινε στη διαδικτυακή εκδοχή του Οδηγού και όχι στην έντυπη.

Τώρα η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου στην Μπούρζ, Βερονίκ Ζακέτ αναφέρει στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης πως εξαιτίας του λάθους οι κρατήσεις έχουν  αυξηθεί σημαντικά, σε βαθμό που πασχίζει να βρει θέσεις για τους πελάτες που τηλεφωνούν για να κλείσουν τραπέζι για τρία ή τέσσερα άτομα και αυτό γιατί  ο χώρος είναι πολύ μικρός και μέχρι πρόσφατα οι τακτικοί της πελάτες ήταν κυρίως εργάτες της περιοχής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50