search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 05:42
MENU CLOSE

Αυτή είναι η χώρα με τα μικρότερα σπίτια (Photos)

24.02.2017 16:17
Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο Χονγκ Κονγκ: Η αστυνομία προειδοποιεί για χρήση πραγματικών πυρών - Media
 
Τι κοιτάμε όταν αναζητούμε σπίτι για αγορά ή ενοικίαση; Οι παράγοντες είναι πολλοί, ωστόσο, μια από τις βαρύνουσες «συνιστώσες» είναι το μέγεθός του, το πόσο ευρύχωρο είναι.
Αν αναζητάτε τα πιο μεγάλα σπίτια, μάλλον πρέπει να πάτε στον Καναδά, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε μια εταιρεία κατασκευών, καθώς εκεί κατά μέσο όρο οι κατοικίες έχουν επιφάνεια περίπου 150 τετραγωνικών μέτρων.
 
Στη δεύτερη θέση βρίσκονται οι ΗΠΑ με μέση επιφάνεια κατοικίας τα 130,65 τετραγωνικά μέτρα, στην τρίτη η Νέα Ζηλανδία, όπου τα σπίτια έχουν μέση επιφάνεια 114,73 τ.μ. και ακολουθεί η Ιταλία με 108,2 τ.μ. μέση επιφάνεια οικίας.
Στον αντίποδα, τα πιο μικρά σπίτια βρίσκονται στο Χονγκ Κονγκ, όπου η μέση επιφάνειά τους δεν ξεπερνά τα 32,9 τ.μ., και ακολουθεί η Κίνα με σπίτια μέσης επιφάνειας 43,6 τ.μ. και η Αγγλία, όπου η μέση επιφάνεια των σπιτιών είναι 71,2 τ.μ., η μικρότερη στην Ευρώπη.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46