search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:17
MENU CLOSE

Το «χρυσό τρίγωνο» του γυναικείου οργασμού

24.02.2017 17:42
Ούτε ένα, ούτε δύο... - Τα 12 είδη οργασμού και οι επτά λόγοι που οι γυναίκες κάποιες φορές τον προσποιούνται - Media
 
Πρόσφατες μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι η κορύφωση κατά τη σεξουαλική πράξη είναι -κατά το μάλλον ή ήττον- σπάνια για τις ετεροφυλόφιλες γυναίκες.
 
Το γεγονός αυτό κίνησε το ενδιαφέρον δύο πανεπιστημίων (του πανεπιστημίου Κάπλαν και του πανεπιστημίου της Ιντιάνα) και ενός από τα κορυφαία ιδρύματα σεξολογικών ερευνών στον πλανήτη, του Ινστιτούτου Κίνσεϊ.
 
Τα τρία ιδρύματα αυτά μελέτησαν 52.000 Αμερικάνους, διαφορετικού φύλου και σεξουαλικής κατεύθυνσης και κατέληξαν στο «χρυσό τρίγωνο» των κινήσεων για την επίτευξη του γυναικείου οργασμού.
 
Σύμφωνα, λοιπόν, με την έρευνα των ιδρυμάτων, η «μαγική τριπλέτα» αφορά σε:
 
  • Ερεθισμός των σεξουαλικών οργάνων
  • Βαθιά φιλιά
  • Στοματικό σεξ.
 
Μάλιστα, μια από τους υπευθύνους της έρευνας, η δρ. Ελίζαμπεθ Λόιντ, τόνισε ότι «ένας στους τρεις άνδρες νομίζει ότι η συνουσία είναι ο καλύτερος τρόπος για να έχει οργασμό η ερωτική του σύντροφος και αυτό είναι τραγικό ποσοστό, γιατί δεν θα μπορούσε να είναι πιο λάθος η αντίληψή τους».
 
Η ίδια τόνισε ότι «είναι περιττό να αναφέρουμε ότι οι άνδρες χρειάζονται… εκπαίδευση επί του θέματος», αν και υπογράμμισε ότι το «χρυσό τρίγωνο» δεν είναι πανάκεια και ότι η κάθε γυναίκα έχει τις δικές της ανάγκες και προτιμήσεις.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:14