search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:18
MENU CLOSE

Η Αντζελίνα Τζολί κατάφερε να γίνει το πιο μισητό πρόσωπο στο Χόλιγουντ

25.02.2017 09:35
Όταν η Αντζελίνα κατέβηκε στον... Άδη (Photos) - Media

 

Μπορεί στο κομμάτι της προσωπικής της ζωής να μην πηγαίνουν τόσο καλά τα πράγματα, ειδικά μετά την αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της και τη μάχη για την επιμέλεια των παιδιών τους,  ωστόσο μέχρι τώρα θεωρούνταν πως Αντζελίνα Τζολί ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες και αγαπητές ηθοποιούς στο Χόλιγουντ.

Όμως τώρα κινδυνεύει να χάσει και τη καλή φήμη που έχει στο  Χόλιγουντ λόγω των τρελών απαιτήσεων που έχει.

Πρόσφατα η Τζολί φωτογραφήθηκε πρόσφατα με τα παιδιά της στην Καμπότζη για να προωθήσει την τελευταία της ταινία “First They Killed My Father”. Η εικόνα που ήθελε να περάσει ήταν αυτή μιας ευτυχισμένης οικογένειας, αλλά το κόστος της πρεμιέρας φέρεται να έχει κλονίσει τους εταίρους της στο Netflix.

“Η οδύσσειά της στην Καμπότζη μπορεί να σηματοδοτήσει και την τελευταία της φορά στο κόκκινο χαλί για λίγο καιρό και πιθανότατα το τελευταίο που χρηματοδοτεί το Netflix”, υποστηρίζει το Hollywood Reporter για το ταξίδι. “Το ταξίδι, η διαμονή για την ίδια και την οικογένειά της και οι άλλες απαιτήσεις της φέρεται να στοίχισαν στο Netflix πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια. Το Netflix ήταν τόσο πρόθυμο να την κατευνάσει δίνοντας στον 15χρονο γιο της Maddox πίστωση παραγωγού στην ταινία”.

“Η παγκόσμια πρεμιέρα, που έγινε κοντά στο φημισμένο συγκρότημα του ναού Angkor Wat, ήταν ένας εφιάλτης” σύμφωνα με το THR. Η απόφαση είχε ληφθεί από την Αντζελίνα Τζολί και τις δύο βοηθούς της που φέρονται να μπήκαν ανάμεσα στη διάσημη ηθοποιό και τον Μπραντ Πιτ τις τελευταίες μέρες του γάμου τους.

Η Τζολί ξεκίνησε τη διαμάχη με τον Πιτ στα μέσα του περασμένου Σεπτεμβρίου, κατηγορώντας τον ακόμα και πως χτυπούσε τα παιδιά τους, με τις καταγγελίες να ερευνώνται και να απορρίπτωνται από τις κοινωνικές υπηρεσίες και το FBI.

Η διαμάχη της με τον Μπραντ Πιτ για την επιμέλεια των 6 τους παιδιών θεωρήθηκε από κάποιους ως κίνηση δημοσίων σχέσεων, ενώ θεωρήθηκε πως είχε ξεκινήσει εκστρατεία σπίλωσης εναντίον του διάσημου πρώην συζύγου της. Σύμφωνα με το THR, η δύναμή της πλέον φθίνει υπερβολικά.

Κι ενώ κάποτε μπορούσε να διεκδικεί 20 εκατομμύρια δολάρια για κάθε ταινία φαίνεται πως πλέον «πλέει» σε επικίνδυνα νερά. Υπάρχουν, σύμφωνα με το THR, ενδείξεις πως δεν αποτελεί αδιαπραγμάτευτο με κάθε κόστος όνομα για τα κινηματογραφικά στούντιο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50