search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:10
MENU CLOSE

Στη Σόφια η οικογένεια Βακάκη για την αποτέφρωση της σορού του Γιώργου- Υπό άκρα μυστικότητα η κηδεία

03.03.2017 08:45
Νέες πληροφορίες για το δυστύχημα με την Πόρσε (Photos) - Media

 

Στη Βουλγαρία παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος για την οικογένεια Βακάκη, του 26χρονου οδηγού της μοιραίας Porsche. Στη Σόφια έγινε η αποτέφρωση της σορού του Γιώργου Βακάκη που σκοτώθηκε στο τραγικό δυστύχημα στην εθνική οδό οδηγώντας το πολυτελές όχημα του πατέρα του, συμπαρασύροντας στον θάνατο άλλους τρεις ανθρώπους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του Γιώργου Βακάκη μεταφέρθηκε οδικώς στην Σόφια της Βουλγαρίας την Τετάρτη, ενώ τα μέλη της οικογένειάς του, οι γονείς του και οι δύο αδελφές του, ταξίδεψαν χθες αεροπορικώς, για την τελετή της καύσης.

Υπό άκρα μυστικότητα είχε τελεστεί νωρίτερα στο κοιμητήριο του Ζωγράφου η κηδεία του μονάκριβου γιου του ιδιοκτήτη των Jumbo.

Παρόντες ήταν μόνο  τα μέλη της οικογένειας και άλλα δύο άτομα. Αμέσως μετά την νεκρώσιμη ακολουθία που διήρκησε μία ώρα το λευκό φέρετρο εστάλη οδικώς στη Βουλγαρία για την τελετή της καύσης. Χθες σε αποτεφρωτήριο της Σόφιας πραγματοποιήθηκε η τελετή που διήρκεσε 2 ώρες στη διάρκεια των οποίων, η οικογένεια είπε το τελευταίο «αντίο» στον 26χρονο Γιώργο.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50