17/07/2019 18:48:21
15.12.2009

Στα ευρωπαϊκά δικαστήρια η μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Στα ευρωπαϊκά δικαστήρια η μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου - Media

Μετά  την απόρριψη για δεύτερη φορά του αιτήματός της    μητέρας του 15χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου προκειμένου να γίνει στην Αθήνα και όχι στην Αμφισσα η δίκη των δύο ειδικών φρουρών Επ. Κορκονέα και Β. Σαραλιώτη για τον θάνατο του γιου της, στα Εξάρχεια ένα χρόνο πριν. η κυρία Τζίνα Τσαλικιάν αναμένεται να προσφύγει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια

Η πρώτη αίτηση της κυρίας Τσαλικιάν για να διεξαχθεί η δίκη στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των Φυλακών Κορυδαλλού απορρίφθηκε από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ι. Τέντε. Στις 9 Δεκεμβρίου η μητέρα του άτυχου 15χρονου κατέθεσε δεύτερη αίτηση, την οποία απέρριψε χθες ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ν. Παντελής.

Η δίκη αρχικά είχε προσδιοριστεί να γίνει στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Χαλκίδας, αλλά έπειτα από αίτημα των τοπικών φορέων και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας «μεταφέρθηκε» στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αμφισσας για τις 20 Ιανουαρίου του 2010.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.