search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:27
MENU CLOSE

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Είμαστε πόλος σταθερότητας στο Αιγαίο – Δεν θέλουμε ένταση

05.03.2017 11:09
Στις ΗΠΑ  ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ – Τι συμβαίνει - Media

Οι Ένοπλες Δυνάμεις αντιμετωπίζουν με σύνεση και με ψυχραιμία τις προκλήσεις στην ευρύτερη περιοχή μας η οποία αποτελεί το «πιο ζεστό σημείο του πλανήτη μας» λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν χώρες της περιοχής- Λιβύη, Συρία, Τουρκία- με στόχο η χώρα μας να παραμείνει πόλος σταθερότητας και ειρήνης στην περιοχή. Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης μιλώντας στην εκπομπή «Με αρετή και τόλμη» στην ΕΤ1.

Η Ελλάδα δεν επιθυμεί να προκληθεί ένταση στην περιοχή, επανέλαβε.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις αξιοποιούν τις υφιστάμενες δυνατότητές τους λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα, βελτιώνονται και αναδιοργανώνονται με σκοπό το καλύτερο αποτέλεσμα.

Παράλληλα με τις δυνατότητες τους λειτουργούν προς όφελος της κοινωνίας, πρόσθεσε αναφερόμενος στο κοινωνικό έργο τους.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναφέρθηκε επίσης στην εξαιρετικά σημαντική συμβολή των Ενόπλων δυνάμεων στην αντιμετώπιση του «πολύ σοβαρού» προβλήματος της προσφυγικής ροής, μέσα από τη δημιουργία των δομών φιλοξενίας.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναφέρθηκε επίσης στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων τονίζοντας ότι αποτελεί τον πολλαπλασιαστή ισχύος της χώρας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:26