search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:43
MENU CLOSE

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Πασίγνωστος ηθοποιός ανακαλύπτει σε μεγάλη ηλικία την αλήθεια για το… μόριό του (Video)

09.03.2017 19:18
Απίστευτο κι όμως αληθινό: Πασίγνωστος ηθοποιός ανακαλύπτει σε μεγάλη ηλικία την αλήθεια για το... μόριό του (Video) - Media

 

Μια… σημαντική ανακάλυψη για τον εαυτό του έκανε στα 67 του χρόνια ο γνωστός ηθοποιός Πάτρικ Στιούαρτ, όπως αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή στην οποία βρέθηκε μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του, Χιου Τζάκμαν, για την προώθηση της νέας τους ταινίας του «Logan», του τρίτου μέρους της σειράς του «Wolverine».

Σε ένα ξεκαρδιστικό απόσπασμα, ο Στίουαρτ αποκάλυψε ότι η σύζυγός του, του ανέφερε σε μια συζήτησή τους, ότι το πέος του δεν ήταν περιτμημένο. Ο ίδιος εξεπλάγη και υποστήριξε ότι η μητέρα του τον είχε διαβεβαιώσει ότι είχε κάνει περιτομή, που «εκείνη την εποχή ήταν της μόδας».

Ωστόσο, το σκουλήκι της αμφιβολίας είχε φωλιάσει μέσα του και έτσι την επόμενη ημέρα που επισκέφθηκε το γιατρό του, στο… παρεμπιπτόντως, τον ρώτησε αν έχει κάνει περιτομή στο πέος του. Ο γιατρός έσκυψε, κοίταξε και απάντησε ξερά «Όχι»!

Το κερασάκι στην τούρτα; Αφού έκανε την αποκάλυψη, ο Στιούαρτ απεγνωσμένος δήλωσε: «Έλεος, τα εγγόνια μου παρακολουθούν την εκπομπή»!

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15