search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:59
MENU CLOSE

Σοκαριστικό! Δημοσίευσε φωτογραφίες της ετοιμοθάνατης κόρης του – Κρεμάστηκε λόγω bullying (Photos)

10.03.2017 08:09
Σοκαριστικό! Δημοσίευσε φωτογραφίες της ετοιμοθάνατης κόρης του - Κρεμάστηκε λόγω bullying (Photos) - Media Gallery 6

Ένας γενναίος πατέρας κοινοποίησε τις σοκαριστικές φωτογραφίες της ετοιμοθάνατης κόρης του στο κρεβάτι του νοσοκομείου, λίγα λεπτά πριν εκείνη φύγει από τη ζωή.

Η 16χρονη Julia Derbyshire πέθανε πέντε ημέρες μετά την απόπειρα αυτοκτονίας της. Η άτυχη έφηβη κρεμάστηκε, μην μπορώντας να αντιδράσει στο έντονο bullying που υπέστη από συνομηλίκους της. Το τραγικό θέαμα της κρεμασμένης κοπέλας αντίκρυσε ο πατέρας της στο σπίτι τους στη Warrington . Οι γιατροί απέκλεισαν κάθε ελπίδα να κρατηθεί η κοπέλα στη ζωή και ο πατέρας κλήθηκε να πάρει την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής του.

Λίγα λεπτά δώσει την τελική έγκριση της αποσύνδεσης της μηχανικής υποστήριξης που κρατούσαν την κόρη του στη ζωή, ο Adrian Derbyshire κοινοποίησε τη φωτογραφία της ετοιμοθάνατης κόρης προκειμένου να επισημάνει τις τεράστιες και ενίοτε, τραγικές συνέπειες που μπορούν να προέλθουν από το bullying που τα τελευταία χρόνια αυξάνεται επικίνδυνα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:59