search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:18
MENU CLOSE

H Σταυροπούλου απέσυρε την υποψηφιότητά της από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

14.03.2017 14:00
Καταγγελίες για παρέμβαση στο έργο της Επιτροπής Ανταγωνισμού - Media

 

Την υποψηφιότητά της απέσυρε η Μαρίνα Σταυροπούλου από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, ύστερα από καταγγελίες ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να ελέγξει την Επιτροπή διορίζοντας φίλα προσκείμενων σε αυτή, στελέχη.

Η Μ. Σταυροπούλου ανακοίνωσε με επιστολή της την απόφασή της. Την επιστολή διάβασε στα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής η Πρόεδρος της Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Στην επιστολή της, η Μ. Σταυροπούλου μιλάει για προσωπικό πρόβλημα που προέκυψε «αιφνιδίως».

Την Πέμπτη αναμένεται να συνεδριάσει η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για να τοποθετηθεί επί της κυβερνητικής εισήγησης για τον διορισμό των προτεινομένων, από τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ.κ. Άννας Νάκου, Μαρίνας Σταυροπούλου (η οποία όπως προαναφέρθηκε απέσυρε την υποψηφιότητά της), Σωτήριου Καρκαλάκου, Αφροδίτης Αδαμάκου και Μιχαήλ Πολέμη, για διορισμό στη θέση Αντιπροέδρου, δύο τακτικών και δύο αναπληρωματικών μελών της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Τη Δευτέρα, η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, κατήγγειλε απόπειρα της κυβέρνησης να ελέγξει την Επιτροπή Ανταγωνισμού, υποστηρίζοντας ότι η κ. Νάκου που προορίζεται για την θέση της αντιπροέδρου της Αρχής φέρεται να είναι η στενότερη συνεργάτιδα του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Ν. Παππά. Έχει αποσπαστεί και εργάζεται ως νομική σύμβουλος στο πολιτικό του γραφείο από το Σεπτέμβριο του 2015 μέχρι και σήμερα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:14