search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:10
MENU CLOSE

Αυτά είναι τα δέκα μυστικά που ένας σεξοθεραπευτής δεν θα σας πει ποτέ

15.03.2017 17:57
Αυτά είναι τα δέκα μυστικά που ένας σεξοθεραπευτής δεν θα σας πει ποτέ - Media

 

Οι σύμβουλοι σεξουαλικής ζωής -σεξοθεραπευτές – είναι οι άνθρωποι που συχνά ακούν τα πιο μύχια μυστικά μας και τις πιο ενοχλητικές αλήθειες μας.

Ωστόσο, έχουν και οι ίδιοι κάποια μυστικά σχετικά με το επάγγελμά τους, τα οποία σπάνια μοιράζονται με άλλους ανθρώπους. 

Το BuzzFeed μίλησε με κάποιους από αυτούς και αποκαλύπτει μερικά από τα μυστικά αυτά, υπό τον όρο της ανωνυμίας φυσικά. 

Έτσι, λοιπόν, οι σεξολόγοι αποκαλύπτουν, μεταξύ άλλων ότι:

1. Δεν παρακολουθούν ζευγάρια να κάνουν σεξ: η δουλειά τους είναι να βοηθούν τους ανθρώπους να επικοινωνούν γύρω από τη σεξουαλικότητά τους, όχι να τους δίνουν συμβουλές περί… οργασμού.

2. Δεν κάνουν σεξ με τους ασθενείς τους: απλώς, όπως προαναφέρθηκε, συζητούν για τη σεξουλικότητα.

3. Χρησιμοποιούν εικόνες και διαγράμματα για να εξηγήσουν πράγματα: οι εικόνες και τα διαγράμματα είναι αποκαλυπτικά, όμως, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος ο πελάτης να μην καταλάβει τι του λένε. Μην κοκκινίζετε!

4. Έχουν συχνά πελάτες μεγάλης ηλικίας: πολλοί άνθρωποι, αφού πάρουν τη σύνταξή τους, αποκτούν ενδιαφέρον για τη σεξουαλική ζωή τους και προσφεύγουν στους ειδικούς για συμβουλές.

5. Οι «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» τους δημιούργησαν προβλήματα: ο λάιτ σαδομαζοχισμός των βιβλίων/ταινιών προκάλεσαν προβλήματα σε ζευγάρια, καθώς το ένα μέλος ήθελε και το άλλο όχι…

6. Υπάρχουν και περιπτώσεις που μένουν άλαλοι: αν και τα έχουν ακούσει όλα, πάντα υπάρχει και κάτι που μπορεί να τους σοκάρει.

7. Δεν ρωτούν για τις φαντασιώσεις των πελατών τους: καλό αυτές είναι να μοράζονται μεταξύ των ερωτικών συντρόφων.

8. Το μεγαλύτερο πρόβλημα των γυναικών είναι ο «πραγματικός» οργασμός: η ανατομία συχνά δεν βοηθά…

9. Το μεγαλύτερο πρόβλημα των ανδρών είναι η στυτική δυσλειτουργία: αν κριθεί ότι το πρόβλημα είναι ιατρικό ο πελάτες παραπέμπεται σε γιατρό.

10. Βιώνουν την πίεση των πελατών τους για «τέλεια» ερωτική ζωή: συχνά υποχρεώνονται να εξηγήσουν ότι αυτά που βλέπουμε/ακούμε/διαβάζουμε στα μίντια δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:07