search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:08
MENU CLOSE

Ξαρχάκος: Η πρώτη φορά που ένας πρωθυπουργός δείχνει ευαισθησία για ΑΕΠΙ

17.03.2017 22:18
Ξαρχάκος: Η πρώτη φορά που ένας πρωθυπουργός δείχνει ευαισθησία για ΑΕΠΙ  - Media

 

Την προσωπική παρέμβαση του πρωθυπουργού προκειμένου να τερματιστεί “η απίστευτη εκμετάλλευση των Ελλήνων δημιουργών” και να εξυγιανθεί η ΑΕΠΙ, ζητά ο Σταύρος Ξαρχάκος με ανάρτησή του στο Facebook. Ο Έλληνας συνθέτης και πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ, αναγνωρίζει στον Αλ. Τσίπρα πως μέχρι στιγμής έχει κινηθεί με “ευαισθησία” και “αποφασιστικότητα” για το συγκεκριμένο ζήτημα, δηλώνει πως περιμένει την υλοποίηση των αποφάσεών του και τον ευχαριστεί διότι είναι η πρώτη φορά που ένας πρωθυπουργός δείχνει την ευαισθησία να ασχοληθεί με το θέμα.

Η ανάρτηση του κ. Ξαρχάκου έχει ως εξής:

“Αγαπητέ Πρωθυπουργέ,

Πρόσφατα απευθύνθηκα δημοσίως προς εσένα και έκανα έκκληση για την προσωπική σου παρέμβαση για την επίλυση του θέματος της ΑΕΠΙ. Δεν είναι η πρώτη φορά που απευθύνομαι όλα αυτά τα χρόνια σε κορυφαίους πολιτειακούς παράγοντες (πρωθυπουργούς και υπουργούς πολιτισμού) ζητώντας την παρέμβασή τους για την εξυγίανση και κάθαρση της ΑΕΠΙ ώστε να σταματήσει η απίστευτη εκμετάλλευση των Ελλήνων δημιουργών. Είναι η πρώτη φορά που ένας πρωθυπουργός δείχνει την ευαισθησία να ασχοληθεί με το θέμα αυτό και την αποφασιστικότητα να το επιλύσει. Και προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη να σ’ ευχαριστήσω γι’ αυτό, περιμένοντας την υλοποίηση των αποφάσεών σου”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:07