search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:04
MENU CLOSE

Για τον Ντάισελμπλουμ προοριζόταν το ένα από τα οκτώ «τρομοπακέτα» στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου – Το όνομα του Χαρδούβελη ανάμεσα στους πλαστούς αποστολείς

20.03.2017 20:46
Για τον Ντάισελμπλουμ προοριζόταν το ένα από τα οκτώ «τρομοπακέτα» στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου - Το όνομα του Χαρδούβελη ανάμεσα στους πλαστούς αποστολείς   - Media

 

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας στο κεντρικό κτίριο διαλογής  των ΕΛ.ΤΑ στο Κρυονέρι.

Κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής  σε συνεργασία με υπαλλήλους κατάφεραν να εντοπίσουν  – έγκαιρα αυτή τη  φορά  – οκτώ ύποπτα δέματα –  με παραλήπτες σε οκτώ διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες.

Τα ύποπτα δέματα παραλήφθηκαν από πυροτεχνουργούς και εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να διαπιστώσουν αν πρόκειται για αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς όμοιους με αυτούς οι οποίοι είχαν ταχυδρομηθεί πρόσφατα στον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκαρντ Σόϊμπλε και τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην Ευρώπη, στο Παρίσι, Τζέφρι Φρανκς.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, αποστολείς των δεμάτων φέρονται να είναι πανεπιστημιακοί, παράγοντες της οικονομικής ζωής του τόπου, στελέχη, αλλά όχι εν ενεργεία πολιτικά πρόσωπα, όπως έγινε στα προηγούμενα δέματα.

Ένα από τα ονόματα ανάμεσα στους πλαστούς αποστολείς, όμως, είναι κι αυτό του κ. Γκίκα Χαρδούβελη, πρώην υπουργού Οικονομικών. Το όνομα του Γιάνη Βαρουφάκη διαψεύδεται από τις Αρχές ότι ήταν ανάμεσα στους πλαστούς αποστολείς.   

Ανάμεσα στους παραλήπτες ήταν στελέχη της Ε.Ε. και μεγάλων εταιρειών. Μεταξύ αυτών και ο Γερούν Ντάισελμπλουμ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:03