search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:36
MENU CLOSE

Στους δρόμους η ΠΟΕ-ΟΤΑ για τους συμβασιούχους των δήμων

21.03.2017 05:43
ΠΟΕ-ΟΤΑ: 48ωρη απεργία και μηχανοκίνητη πορεία στην Αθήνα - Media

 

Πανελλαδική στάση εργασίας για όλους τους συμβασιούχους – παρατασιούχους των δήμων προκήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ για  σήμερα Τρίτη από την αρχή της πρωινής βάρδιας έως και τις 11:30. Παράλληλα, θα πραγματοποιθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον νομό Αττικής στις 9:30 το πρωί, έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, με αίτημα να δοθεί λύση με την καταβολή μισθοδοσίας συμβασιούχων.

Να σημειωθεί ότι παρόλο που το άρθρο 25 του Ν. 2256/2017 ρυθμίζει το ζήτημα, ορισμένοι Επίτροποι του Ελεγκτικού Συμβουλίου εξακολουθούν να μην εγκρίνουν τα εντάλματα πληρωμής, με αποτέλεσμα εργαζόμενοι, των οποίων οι συμβάσεις με τις ανανεώσεις υπερβαίνουν αθροιστικά το 24μηνο να παραμένουν απλήρωτοι τους τελευταίους δύο μήνες.

Για τον λόγο αυτό η ΠΟΕ – ΟΤΑ θα έχει συνάντηση με την πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Ανδρονίκη Θεοτοκάτου, ενώ ζητεί από τα τοπικά σωματεία να οργανώσουν κινητοποιήσεις ειδικά στους νομούς, όπου παρατηρείται το πρόβλημα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50