search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:39
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Αντιφασιστική παρέμβαση σε ξενοδοχείο όπου θα μιλήσει ο Μιχαλολιάκος (Video)

25.03.2017 14:14
Θεσσαλονίκη: Αντιφασιστική παρέμβαση σε ξενοδοχείο όπου θα μιλήσει ο Μιχαλολιάκος (Video) - Media

 

Αντιφασιστική παρέμβαση σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης όπου είναι προγραμματισμένη η ομιλία του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, πραγματοποίησαν χθες άτομα που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Φώναξαν αντιφασιστικά συνθήματα και πέταξαν τρικάκια στο εσωτερικό του ξενοδοχείου.

Στο κείμενο που ανάρτησαν στην ιστοσελίδα athensindymedia.org ανέφεραν, μεταξύ άλλων:

«Σήμερα Παρασκευή 24 Μάρτη, πρίν το καθιερωμένο άνοιγμα του στεκιού, πραγματοποιήθηκε παρέμβαση μέσα στο χώρο του ξενοδοχείου “Capsis”, που είναι προγραμματισμένη για αύριο η ομιλία του αρχηγού των ναζί στις 20:00. Φωνάχτηκαν συνθήματα στο εσωτερικό του ξενοδοχείου, πετάχτηκαν τρικάκια και μοιράστηκε κείμενο που καλεί στην αυριανή αντιφασιστική πορεία στη γειτονιά του βαρδάρη, για να αποτρέψουμε την πρόσβαση των φασιστών στο σημείο. Το ξενοδοχείο “Capsis”, εδώ και καιρό σιγοντάρει δίνοντας χώρο και λόγο στους φασίστες-να σημειωθεί ότι τα τελευταία 2 χρόνια έχει φιλοξενήσει τους ναζίδες 3 φορές για φασιστόεκδηλώσεις- και έχει ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου στη γειτονιά μας. Να υπενθυμίσουμε πως όποιος σπέρνει ανέμους θα θερίσει θύελλες, και τέτοιες “μαγκιές” δεν θα είναι πλέον ανεκτές».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50