search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:07
MENU CLOSE

Συνάντηση «εφ’ όλης της ύλης» Γεννηματά-Βενιζέλου

30.03.2017 14:23
Συνάντηση «εφ’ όλης της ύλης» Γεννηματά-Βενιζέλου - Media
 
Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης είχαν η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, οι οποίοι συναντήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης.
 
Πληροφορίες και από τις δύο πλευρές αναφέρουν ότι η συνάντηση, διάρκειας περίπου μιας ώρας, πραγματοποιήθηκε σε «καλό κλίμα», χωρίς, ωστόσο, να δίνουν περισσότερα στοιχεία για την ατζέντα της συζήτησης.
 
Πηγές του ΠΑΣΟΚ αναφέρουν ότι το ραντεβού κλείστηκε το περασμένο Σάββατο, όταν η κ. Γεννηματά επικοινώνησε με τον κ. Βενιζέλο για να του ευχηθεί για την ονομαστική του εορτή.
 
Κατά τα φαινόμενα, πάντως, στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι εξελίξεις που μπορεί να φέρει το πιθανολογούμενο κλείσιμο της β’ αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος προσαρμογής.
 
Επίσης, συζητήθηκαν και οι εξελίξεις στην Κεντροαριστερά, μετά και τη νέα ενδυνάμωση της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με την ένταξη του Κώστα Μπαργιώτα, αλλά και εν όψει του συνεδρίου του σχηματισμού τον ερχόμενο Ιούνιο.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50