search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:14
MENU CLOSE

Φρικαλεότητες ISIS: Εκτέλεσαν βρέφος γιατί ο πατέρας του ήθελε να… φύγει από εμπόλεμη ζώνη (Photos)

31.03.2017 09:01
Επιστολή Τραμπ: Οι τουρκικές ενέργειες στη Συρία υπονομεύουν τον αγώνα κατά του ISIS - Media

Οι τζιχαντιστές του ISIS προχώρησαν στην εκτέλεση ενός βρέφους λόγω του ότι ο πατέρας του παιδιού προσπάθησε να διαφύγει από την εμπόλεμη ζώνη στη Συρία και το Ιράκ που ελέγχουν οι τζιχαντιστές του επονομαζόμενου «Ισλαμικού Κράτους».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Telegraph ένας Αυστραλός επικοινώνησε με τις αρχές της χώρας του για να τον βοηθήσουν να φύγει από την εμπόλεμη ζώνη.

Λίγο αργότερα, οι τρομοκράτες εκτέλεσαν το μωρό ως αντίποινα για την… προσπάθειά του να απομακρυνθεί ο ίδιος και η οικογένειά του από την Μέση Ανατολή.

«Η κυβέρνηση έχει πει επανειλημμένως πως αν πας σε εμπόλεμη ζώνη θέτεις τον εαυτό σου, αλλά και την οικογένειά σου σε κίνδυνο», δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ο εκπρόσωπος τύπου του γενικού εισαγγελέα της Αυστραλίας.

Οι αρχές της χώρας δεν έχουν δημοσιοποιήσει κάποιο στοιχείο αναφορικά με το βρέφος που σκοτώθηκε ώστε να προστατευτεί η ταυτότητα της οικογένειας.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:14