search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:58
MENU CLOSE

Κατάσταση «πολέμου» στην Αγία Πετρούπολη: Ανάμεσα στους νεκρούς και παιδιά – Κλειστοί επτά σταθμοί (Photos-Video)

03.04.2017 12:36
Κατάσταση «πολέμου» στην Αγία Πετρούπολη: Ανάμεσα στους νεκρούς και παιδιά - Κλειστοί επτά σταθμοί (Photos-Video) - Media
 
Σκηνές φρίκης εκτυλίσσονται στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης, όπου σημειώθηκε έκρηξη -κατά πάσα πιθανότητα μέσα σε βαγόνι- από αυτοσχέδιο μηχανισμό.
 
Οι πρώτες πληροφορίες, από το πρακτορείο TASS κάνουν λόγο για τουλάχιστον δέκα νεκρούς, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά, και άγνωστο ακόμα αριθμό τραυματιών.
 

Видео с места события https://t.co/aU20w2HVTw pic.twitter.com/ULDiqD9B5H

— Эхо Москвы (@EchoMskRu) April 3, 2017

Κάποιες άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εκρήξεις ήταν δύο, σε διαφορετικούς σταθμούς του δικτύου του μετρό της πόλης, ενώ η εταιρεία έχει κλείσει ως ώρας επτά σταθμούς του μετρό.
 

MORE: Emergency services evacuate people from #SaintPetersburg metro following blast https://t.co/4CrRYXz0Sp pic.twitter.com/oNTOlLssZI

— RT (@RT_com) April 3, 2017

Δεκάδες ασθενοφόρα και αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στο σημείο της έκρηξης, προκειμένου να προσφέρουν πρώτες βοήθειες στους τραυματίες επιβάτες.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50