search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:26
MENU CLOSE

Μαξίμου: Συνεχίζονται οι επαφές σε όλα τα επίπεδα για το Eurogroup

03.04.2017 16:53
Μαξίμου σε ΝΔ και Μητσοτάκη: Σταματήστε να τζογάρετε στα εθνικά μας θέματα - Media

 

Μήνυμα ότι οι διαβουλεύσεις για να μη χαθεί το Eurogroup της Παρασκευής συνεχίζονται κι επομένως τίποτε δεν έχει κριθεί ακόμη, στέλνει η κυβέρνηση.

Ειδικότερα, κυβερνητικές πηγές διαμηνύουν ότι “η κυβέρνηση στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης πραγματοποιεί κύκλο επαφών σε όλα τα επίπεδα. Καταστροφολογικά σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα.Σύντομα, με την ολοκλήρωση των επαφών, θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις”.

Σημειώνεται, ότι την ανακοίνωση του Eurogroup αναφορικά με την ατζέντα της Παρασκευής στην οποία γίνεται λόγος για εξέταση της προόδου (state of play) επί των ανοικτών θεμάτων (εργασιακά, ενεργειακά, δημοσιονομικά μετά το 2018, ακολούθησαν δημοσιεύματα με εκτιμήσεις ότι χάνεται και η επικείμενη συνεδρίαση χωρίς τεχνικής συμφωνία (staff level agreement).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:26