search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:28
MENU CLOSE

Διεθνές ρεζιλίκι και ξεφωνητό για το σκάνδαλο με τους κοριούς στην ΕΠΟ και την Εθνική (Photo)

10.04.2017 20:19
Διεθνές ρεζιλίκι και ξεφωνητό για το σκάνδαλο με τους κοριούς στην ΕΠΟ και την Εθνική (Photo) - Media

 

Ως την… Πορτογαλία έφτασε η χάρη μας! Οι Ίβηρες αναπαράγουν το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων στην ΕΠΟ, θυμίζοντας πως ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας από το 2010 ως το 2014 ήταν ο Φερνάντο Σάντος!

Για άλλη μία φορά, το ελληνικό ποδόσφαιρο γίνεται… viral σε διεθνές επίπεδο, για όλους τους λάθος λόγους!

Το απίστευτο σκάνδαλο με τις παρακολουθήσεις των πάντων (ακόμη και παικτών και προπονητών) στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, που έφερε στη δημοσιότητα η Διοικούσα Επιτροπή, έχει προκαλέσει σάλο, όχι μόνο εντός των συνόρων, αλλά και εκτός αυτών.

Δεν είναι λίγα, λοιπόν, τα ειδησεογραφικά Μέσα ανά την Ευρώπη, που εκφράζουν την έκπληξή τους για τους… κοριούς και τις κάμερες στην ΕΠΟ, με τους Πορτογάλους, ειδικά, να εμφανίζονται σχεδόν αποτροπιασμένοι!

Πολλές πορτογαλικές ιστοσελίδες έχουν αναπαράγει την είδηση του σκανδάλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο λόγος δεν είναι άλλος, φυσικά, από το γεγονός ότι ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, «μέσα» στην περίοδο του… Big Brother, ήταν ο «δικός μας», Φερνάντο Σάντος, νυν τεχνικός της Πορτογαλίας και πρωταθλητής Ευρώπης με αυτή!

Θυμίζουμε, ο Σάντος ήταν προπονητής της εθνικής μας ομάδας για τέσσερα χρόνια, από το 2010 ως το 2014. Όταν, δηλαδή ΚΑΙ στον Άγιο Κοσμά, ο… Μεγάλος Αδερφός παρακολουθούσε τα πάντα!

Πηγή: Sport-fm

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:26