search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:18
MENU CLOSE

Μυστικό ταξίδι στην Αίγινα η σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ (photos)

18.04.2017 13:04
Μυστικό ταξίδι στην Αίγινα η σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ (photos) - Media

Ένα ταξίδι-αστραπή στην Αίγινα, πραγματοποίησε η αγαπημένη του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ, για τις ανάκγες της φωτογράφησης του περιοδικού «Gala», που κυκλοφόρησε στις 15 Μαρτίου με εξώφυλλο και τίτλο «Η ζωή στο φως της ημέρας».

Η Γαλλίδα ηθοποιός, σύμφωνα με το saronicmagazine, πέρασε μία εβδομάδα στο νησί και φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο «Αιγηνίτικο Αρχοντικό». 

Η φωτογράφησή της για το περιοδικό, πραγματοποιήθηκε υπό άκρα μυστικότητα σε διάφορα σημεία του νησιού, όπως η ακροθαλασσιά της Πέρδικας, το γραφείο του δηµάρχου στο Παλαιό Δηµαρχείο, το παραδοσιακό καφενείο του Μοίρα, το εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων και κάποιες γωνιές του «Αιγινήτικου Αρχοντικού».

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του Αρχοντικού όπου διέμεινε, η Γαλλίδα ηθοποιός, εντυπωσιάσε με την ευγένεια και την απλότητά της ενώ όπως δήλωσε η Ρένα Κάππου «μόνο τα πιάτα που δε μου έπλενε». 

Η Ζιλί Γκαγιέ, είχε επισκεφθεί και στο παρελθόν το νησί με τη μητέρα της, που ήταν πολύ φίλη με την αείμνηστη Ρένα Dumas, του οίκου Hermes που διατηρεί σπίτι στην Παχειοράχη. 

Ποια είναι τα σχέδια όμως της ηθοποιού και αγαπημένης του Ολάντ; Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού Gala, η Ζιλί Γκαγιέ περιμένει τις προσεχείς εκλογές στη Γαλλία, για να ζήσει επιτέλους ανέμελη τον έρωτά της με τον Φρανσουά Ολάντ, που τόσα χρόνια αναγκαζόταν να κρατά στη σκιά. 

Πηγή: ethnos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:17