search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:44
MENU CLOSE

Το Instagram του Χανταμπάκη δείχνει τις πραγματικές του φιλίες

19.04.2017 10:49
Το Instagram του Χανταμπάκη δείχνει τις πραγματικές του φιλίες  - Media

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor ο Στέλιος Χανταμπάκης ο οποίος αποτέλεσε τον παίκτη που προκάλεσε τις εντονότερες αντιδράσεις στα social media, διέγραψε όλες τις φωτογραφίες με τα παιδιά του που είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο, ενώ κλείδωσε τα σχόλια σε αυτές.

Στη συνέχεια, φρόντισε να ακολουθήσει τα πρόσωπα από την ομάδα των Διασήμων που θεωρεί φίλους του και οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τη Σόφη Πασχάλη, τη Λάουρα Νάργες, τον Μπο, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κώστα Κοκκινάκη.

Επιπλέον, ακολούθησε τον παρουσιαστή του ριάλιτι, Σάκη Τανιμανίδη, τη σύντροφό του, Χριστίνα Μπόμπα αλλά και κάποιους παίκτες από την ομάδα των Μαχητών, όπως τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον Πάνο Αργιανίδη, τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, την Ειρήνη και την Ελισάβετ Αϊνατζόγλου και την Ειρήνη Κολλιδά.

Σε αυτό το σημείο, να επισημάνουμε ότι ο Λάμπρος Xούτος δεν έχει Instagram, ενώ ο λογαριασμός του Γιώργου Αγγελόπουλου είναι κλειδωμένος.

Αίσθησε έκανε, ωστόσο, η επιλογή του Στέλιου Χανταμπάκη να μην ακολουθήσει την Ειρήνη Παπαδοπούλου, την Μαριάννα Καλλέργη όπως και τον Γιάννη Σπαλιάρα…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50